08-02-2018

Flusso gaat intensiever samenwerken met Duitse Consultingwerk

Deel dit bericht

Flusso gaat intensiever samenwerken met haar Duitse Progress-partner Consultingwerk uit Keulen. Ook breidt de samenwerking zich uit met projecten binnen Europa, meldt het bedrijf. Voorheen gold de samenwerking met Consultingwerk alleen in Nederland.

Flusso werkt al een aantal jaren met de SmartComponent Library van Consultingwerk. Bij enkele klanten was deze toolset in gebruik voor het moderniseren van applicaties. Met de toolset worden enerzijds bestaande Progress OpenEdge-applicaties gemoderniseerd en anderzijds nieuwe moderne applicaties ontwikkeld.

Vanaf januari 2018 wordt een aantal Flusso medewerkers intensiever geschoold in het ontwikkelen met de SmartComponent Library. Daarna zullen deze Consultingwerk ondersteunen door het uitbouwen van het framework en bieden ze ondersteuning aan een aantal huidige Europese projecten waarin de SmartComponent Library wordt gebruikt. Ook zal Flusso andere Progress-partners gaan helpen met de toolset. Zo wil Flusso meer kennis, ervaring en capaciteit met de tool krijgen en kan het Progress-gebruikers in Nederland en België eenvoudiger helpen om nieuwe en bestaande applicaties te moderniseren.

Meer informatie: Flusso

Partners