09-02-2018

Internationale uitbreiding basis voor stevige groei Betty Blocks

Deel dit bericht

Het no-code applicatie-ontwikkelplatform Betty Blocks maakt bekend dat het een groei van 210 procent heeft gerealiseerd in 2017. Dit succes is volgens het bedrijf vooral te danken aan de wereldwijde transitie naar no-code en de internationale groei van het bedrijf. Het Nederlandse bedrijf heeft onlangs kantoren geopend in de V.S., het V.K., Duitsland en Japan.

Volgens CEO Chris Obdam is het gezien de exploderende no-code markt en de grote wereldwijde vraag logisch dat Betty Blocks internationaal snel uitbreidt. “Wij geloven dat de beweging van low-code naar no-code geleid wordt door mensen die naar échte oplossingen zoeken met een grote impact voor hun bedrijf.” Analisten waaronder Gartner benadrukken dat Betty Blocks’ visie en ‘builder happiness’ belangrijke drijfveren zijn die klanten als KPMG, Gemeente Amsterdam, Cloudcover en Clifford Chance hebben overtuigd om voor Betty Blocks te kiezen.

Vanwege de groeiende vraag naar no-code applicatie-ontwikkeling heeft Betty Blocks een groot aantal nieuwe samenwerkingsverbanden afgesloten, waaronder de recente samenwerking in Japan. Deze partners zorgen ervoor dat Betty Blocks hun klanten wereldwijd van dienst kan zijn  omdat zij het product, de visie en mensgerichtheid van het bedrijf hoog in het vaandel hebben staan.

De hoogtepunten van 2017:
• 210 procent groei in jaarlijks terugkerende omzet
• Betty Blocks is opgenomen in Gartner's Magic Quadrant 2017 for Enterprise HPaPaaS
• Vier nieuwe regio’s toegevoegd aan het portfolio
• Meer dan 120 updates aan het award winning platform
• Als eerste no-code platform de ISO 27001-certificering behaald

Verwachtingen voor 2018
Betty Blocks bereidt zich voor op een nog grotere groei in 2018. Wereldwijd wil de organisatie snel groeien door een groot aantal mensen aan te nemen. Daarnaast wil het bedrijf het partnernetwerk nog verder uitbreiden en wordt het platform continu verder geoptimaliseerd. Het moment is zeker daar; Forrester voorspelt dat de verkoop van no-code applicatie-ontwikkelplatformen met 68 procent zal stijgen om binnen twee jaar tot een markt van 15 miljard dollar te groeien.


Meer informatie: Betty Blocks

Company:

Betty Blocks

Partners