21-02-2018

Hein Brockhoff nieuwe directeur van HR & Payroll unit Centric

Deel dit bericht

Centric zet in op verdere groei van Motion, de volgende generatie eHRM-oplossing, onder leiding van Hein Brockhoff. Brockhoff, ervaren in de markt voor HR- en salarisdienstverlening, start per 1 maart als directeur HR & Payroll bij Centric.

Motion is het geïntegreerde cloudconcept voor HR- en salarisdienstverlening van Centric, waarmee klanten hun organisatie wendbaar maken en beter in staat zijn de strategische HR- en organisatie ambities te realiseren. Motion is sinds de introductie in 2016 het afgelopen jaar verder doorontwikkeld. Inmiddels hebben tientallen klanten hun vertrouwen in Motion uitgesproken en opdracht gegeven om Motion te implementeren. Hiermee zetten zij de stap richting modern werkgeverschap en ontwikkelt de HR-afdeling zich tot strategisch regisseur.

Groeiambities
Met de benoeming van Hein Brockhoff als directeur HR & Payroll geeft Centric invulling aan de groeiambities met Motion. Brockhoff is de afgelopen jaren werkzaam geweest bij IT-dienstverlener Cegeka DSA en heeft als algemeen directeur van ADP ruime ervaring met HR- en salarisdiensten.
Hein Brockhoff: “Centric laat met Motion zien dat HR-dienstverlening binnen elke organisatie van grote strategische waarde kan zijn. Ik ben zeer enthousiast over deze nieuwe oplossing en zie ernaar uit om samen met het team bij meer klanten HR te laten groeien van operationeel uitvoerder naar strategisch partner.”

Verdere versterking voor HR & Payroll
Ook Marcel de Looper, op dit moment businessunit manager Bedrijfsvoering bij Centric Public Sector Solutions, gaat de HR-tak van Centric versterken, als manager Dienstverlening. Met deze veranderingen in het management geeft Centric een impuls aan haar ambities voor verdere groei en optimalisatie van de bedrijfsvoering.

Arjen van Veldhuizen, de huidige businessunit manager van HR & Payroll heeft de afgelopen 4,5 jaar voor een succesvolle lancering van Motion en de benodigde stabiliteit binnen deze unit gezorgd. Hij stapt per 1 maart binnen Centric over naar Public Sector Solutions, waar hij de businessunit Belastingen en Vastgoed gaat leiden.

Tags:

HRM, ICT

Company:

Centric

Partners