26-02-2018

Motiv lanceert onafhankelijk label NXTApps

Deel dit bericht

Motiv ICT Security zet een nieuw onafhankelijk label in de markt: NXTApps. NXTApps is een volgende stap van het bedrijf in de ontwikkeling van veilige, mobiele en/of maatwerkapplicaties die klanten helpt hun digitale transformatie te versnellen.

Rohald Boer, Business Manager bij NXTApps: “Bij NXTApps draait het om snel, goed en veilig. We zijn in staat snel applicaties te ontwikkelen door de inzet van het low-code platform OutSystems en we anticiperen snel op de evoluerende klantbehoefte door een kort-cyclische aanpak. Dit geeft onze klanten de functionaliteit die ze nodig hebben. De extra toegevoegde waarde van NXTApps is de security die wij kunnen waarborgen door onze Motiv ICT Security achtergrond.”

NXTApps heeft inmiddels diverse succesvolle projecten opgeleverd. Onder andere in samenwerking met Crossyn Automotive, een Advanced Analytics Platform voor de automotive industrie. NXTApps ontwikkelde voor dit platform mobiele applicaties die de verrijkte datasets uit het IoT-netwerk van verbonden voertuigen toegankelijk maken via mobiele telefoons en tablets, ongeacht het besturingssysteem.

Aan het roer van de jonge onderneming staat Vincent Kalkhoven. Naast zijn functie als directeur van NXTApps zal Vincent ook zijn bestaande rollen en verantwoordelijkheden bij Motiv voortzetten. Vincent Kalkhoven: "Bedrijven willen en moeten versnellen in hun digitale transformatie. De gehele keten van waarde creërende processen wordt hierbij tegen het licht gehouden en opnieuw ontworpen. NXTApps ontwikkelt de volgende generatie applicaties die deze digitalisatie faciliteert en versnelt. Ik ben trots dat wij met NXTApps deze versnelling voor onze klanten mogelijk kunnen maken.”

Partners