05-03-2018

NEN informatiebijeenkomst voor project-, programma- en portfoliomanagement

Deel dit bericht

Op donderdag 29 maart organiseert NEN een informatiebijeenkomst over de publicatie van de Nederlandse vertaling van drie normen voor project-, programma- en portfoliomanagement. Tijdens deze bijeenkomst worden deze normen toegelicht door leden van de normcommissie en komen de meest actuele ontwikkelingen aan bod.

De eerste norm ISO 21505 ‘Project-, programma- en portfoliomanagement – Richtlijn voor governance’ beschrijft de context van en richtlijnen voor het gedeelte van corporate governance dat zich bezighoudt met projecten, programma’s en portfolio’s.

Programmamangement
De tweede vertaling is van de nieuwe standaard ISO 21503 ‘Project, programma en portfoliomanagement – Richtlijn voor programmamanagement’. Deze standaard richt zich op zowel publieke- als privaatrechtelijke organisaties die zich bezighouden met (complexe) programmamanagement.

Portfoliomanagement
De derde vertaling is van de eerder verschenen norm ISO 21504 ‘Project, programma en portfoliomanagement – Richtlijn voor portfoliomanagement’.
Ook deze standaard richt zich op zowel private als publiekrechtelijke organisaties, waar bij dit document de focus ligt op portfolio’s van projecten, programma’s en andere gerelateerde werkzaamheden.

Aanmelden
Wilt u meer weten over de Nederlandse vertalingen over project-, programma- en portfoliomanagement en de nieuwste ontwikkelingen? Aanmelden voor de bijeenkomst kan via de website van NEN Evenementen.

NEN Connect Projectmanagement
De Nederlandse vertaling van de drie normen voor project-, programma- en portfoliomanagement zijn binnenkort ook beschikbaar in NEN Connect. Met NEN Connect heeft u overal de beschikking over de meest actuele normen. Bekijk de inhoud van NEN Connect Projectmanagement.

Company:

NEN

Partners