02-03-2018

Progress benoemt Sam King en Angela Tucci tot lid Raad van Bestuur

Deel dit bericht

Progress heeft Sam King, chief strategy officer van Veracode, en Angela Tucci, CEO van softwarebedrijf Apto, benoemd tot lid van de Raad van Bestuur. De twee ervaren vrouwen brengen waardevolle kennis over de software-industrie, ondernemerschap en diversiteit mee.

Progress Software CEO Yogesh Gupta noemde Sam King (foto) en Angela Tucci "fenomenale managers met geweldige staat van dienst" en merkte op dat de twee vrouwen het bestuur van Progress, dat eerder uit zeven mannen bestond, meer divers maken. Gupta zei dat de selectiecommissie tientallen kandidaten heeft overwogen, waaronder die van Praesidium. "We hebben volledig geëvalueerd wie we nodig hebben in het bestuur. We hebben de sterke punten van het bestuur geëvalueerd en wat we beter konden doen."

Beide nieuwe Progress-bestuursleden hebben banden met het in New York gevestigde CA Technologies. CA Technologies verwierf vorig jaar Veracode voor 614 miljoen dollar en veranderde het in de divisie waarover King nu de scepter zwaait. Voorafgaand aan het leiden van Apto was Tucci twee jaar de algemene manager van de Agile Management Unit van CA Technologies, nadat CA Technologies het bedrijf Rally Software had overgenomen, waar Tucci chief marketing officer was.

Tags:

Development

Company:

Progress

Partners