30-03-2018

Microsoft kondigt Spring Update 2018 aan van Business Applications

Deel dit bericht

Microsoft heeft tijdens het Business Forward-event in de Amsterdam ArenA de Spring Update 2018 aangekondigd van Microsoft Business Applications. Deze suite biedt klanten en partners honderden nieuwe mogelijkheden en functies.

Hoogtepunten uit de aankondigingen zijn onder meer:
Dynamics 365 for Marketing GA: deze nieuwe toepassing vormt een aanvulling op Microsofts partnership met Adobe. Hiermee kunnen gebruikers verkoop en marketing koppelen, naadloos samenwerken met Dynamics 365 for Sales en Office 365, gebruikmaken van ingebouwde business intelligence, meer bruikbare leads genereren en multi-channel campagnes beheren.
Dynamics 365 for Sales Professional: een nieuwe SKU voor Dynamics 365 for Sales, een gestroomlijnde Sales Force Automation (SFA) voor verkoopteams van elke omvang. Van opportunity-beheer tot verkoopplanning en prestatiebeheer, de oplossing stelt verkooporganisaties in staat verkoopprocessen te optimaliseren en de verkoopproductiviteit te maximaliseren.
Intelligence blijft voor Microsoft een belangrijk aandachtspunt. Het bedrijf blijft intelligence toevoegen aan al haar toepassingen. Denk daarbij aan Dynamics 365 for Sales features zoals Relationship Assistent, Auto Capture met Outlook en e-mailactiviteiten. Ook zijn Microsoft Power BI Insights-apps aangekondigd.

Microsoft kondigt verder een update aan voor de Common Data Service for Apps die wordt geleverd met PowerApps. Hiermee ontstaat een breed scala aan mogelijkheden voor het modelleren van geavanceerde zakelijke oplossingen. Door deze nieuwe opties te combineren met PowerApps’ bestaande app-ontwikkelingsaanpak met hoge productiviteit, komen er nieuwe mogelijkheden beschikbaar voor klanten om bestaande apps aan te passen in Dynamics 365 en Office 365 en snel nieuwe apps te bouwen.
https://powerapps.microsoft.com/en-us/blog/powerapps-spring-announce/

Meer informatie staat in de blog van James Phillips, Corporate Vice President Microsoft Business Applications.

Partners