11-04-2018

Samenwerking Trivento en Open Line voor ontwikkelplatform op OpenShift

Deel dit bericht

Trivento en Open Line hebben besloten om hun samenwerking met ingang van 1 mei 2018 te formaliseren naar een – zoals ze zelf benoemen – complementair partnerschap. Open Line biedt een Red Hat open source ontwikkelplatform in de Cloud dat leunt op OpenShift. Onder andere de volledig gemanagede, gecertificeerde cloudomgeving en de toegankelijkheid was voor Trivento een goede reden om met Open Line in zee te gaan.

Volgens Vincent Kodden, eindverantwoordelijke bij Trivento, levert de inzet van het platform voor hun softwareontwikkelomgeving snelheid en stabiliteit op. “Dat scheelt ons en onze klanten dus veel doorlooptijd en dat betekent gewoon minder kosten. Ontwikkelaars hoeven zich daarbij geen zorgen meer te maken over de onderliggende infrastructuur en kunnen zich volledig richten op de ontwikkeltaken. We willen service labels bieden en via continue delivery passend reageren op klantwensen inzake snelheid en betrouwbaarheid. Ook hebben opdrachtgevers hiermee nu één aanspreekpunt. De combinatie van de specifieke kennis van Trivento en de veilige ‘snelweg’ van Open Line creëert die meerwaarde. We zijn deze samenwerking met veel vertrouwen aangegaan”.

Alex van Koutrik, verantwoordelijk voor marketing en business development bij Trivento: “We merken steeds vaker dat onze klanten vragen om beheer van de (hard- en software) omgeving. Onze core business is softwareontwikkeling dus joint ventures met partijen die gemanagede infrastructuur leveren ligt dan ook voor de hand. Van daaruit geredeneerd is het logisch dat we elkaar gevonden hebben. Open Line, ‘Trusted Cloud’ dienstverlener, volledig gecertificeerd én – zéér belangrijk in het kader van wet- en regelgeving – met eigen datacenters op Nederlandse bodem”.

Partners