26-04-2018

Centric versterkt directieteam Pension & Insurance Solutions met Marianne de Boer

Deel dit bericht

Om de groei van de pensioenuitvoeringsactiviteiten verder vorm te geven versterkt Centric haar team per 1 juni 2018 met Marianne de Boer, voormalig directievoorzitter van pensioenuitvoerder BeFrank.

Marianne de Boer is aangetrokken om mede sturing te geven aan de doorontwikkeling van Pension and Insurance Solutions. Marianne brengt bovendien veel ervaring mee op het gebied van Defined Contribution, een terrein waar Centric nadrukkelijk wil groeien.

Volgens CCO Hans Schrijver van Centric past Marianne de Boer met haar hands-on mentaliteit bij zijn organisatie. "Marianne de Boer combineert deze mentaliteit met diepgaande kennis en ervaring in de financiële sector, en is hiermee een waardevolle aanvulling op ons team. Marianne de Boer werkt samen met Wouter Berris aan de verdere uitbouw van onze activiteiten voor de pensioensector waarbij we ons als IT-organisatie onderscheiden in de markt. Marianne heeft als primaire aandachtsgebied de portefeuille operations en IT.”

Na de overname van de pensioenuitvoering voor vijf bedrijfstakpensioenfondsen (190.000 deelnemers) van Syntrus Achmea Pensioenbeheer investeerde Centric in de inrichting van één platform in het eigen datacenter van Centric. De nieuwe klanten zijn in korte tijd gemigreerd naar deze nieuwe omgeving. De organisatie is nu klaar voor verdere groei. De ambitie past binnen de strategie van Centric, die haar positie in de financiële sector wil uitbouwen en naast pensioenfondsen ook verzekeraars, banken en vermogensbeheerders bedient.

Tags:

Management, ICT

Company:

Centric

Partners