04-05-2018

OutSystems wederom leider in Gartner Magic Quadrant 2018 voor hpaPaaS

Deel dit bericht

OutSystems is voor het tweede jaar op rij door Gartner uitgeroepen tot leider in het enterprise High Productivity Application Platform as a Service (hpaPaaS) Magic Quadrant 2018. Het rapport van Gartner legt de lat voor high productivity platformen die snelle applicatieontwikkeling mogelijk maken nog hoger.

“OutSystems is een bepalende factor in de markt voor bedrijfssoftware”, zegt Paulo Rosado, CEO van OutSystems. "We hebben duizenden klanten die hun bedrijf elke dag transformeren met Low-Code. Voor ons bewijst het Magic Quadrant 2018 de tendens in de markt dat oplossingen voor snelle applicatieontwikkeling in rap tempo een cruciaal onderdeel worden van IT.”

hpaPaaS wordt steeds belangrijker binnen IT omdat de vraag naar applicaties, digitale bedrijfsprocessen en uitdagingen met betrekking tot vaardigheden toenemen. Het Low-Code platform van OutSystems is de oplossing voor een aantal uitdagingen op het gebied van applicatieontwikkeling, waaronder: de grote vraag naar nieuwe zakelijke applicaties, de noodzaak om verouderde legacy-systemen te moderniseren en het tekort aan ontwikkelaars met de juiste vaardigheden. OutSystems biedt een breed scala aan mogelijkheden voor stackontwikkeling en levenscyclusbeheer, inclusief Business Process Management (BPM), integratie-workflows, UI's, bedrijfslogica, datamodellen, webservices en API's.

Peer Insights
Het Magic Quadrant van Gartner kijkt niet alleen naar de visie van leveranciers, maar beoordeelt ook het vermogen om deze in de praktijk te brengen. Gartner Peer Insights documenteert de klantervaring door middel van geverifieerde beoordelingen en peer reviews van IT-professionals. OutSystems heeft al meer dan 300 geverifieerde klantrecensies, zoals de volgende:

“OutSystems is een geweldig Low-Code-platform dat ons in staat stelt om bedrijfsoplossingen in een hoog tempo te ontwikkelen en hiermee sneller de markt op te gaan.” Manager, Mobile Solutions, in de dienstensector, lees de review hier.

“Onze ervaring met OutSystems is positief. We blijven onze ontwikkeltijden verkorten en voldoen aan of overtreffen de verwachtingen van onze klanten. Rechtstreeks samenwerken met de leverancier heeft een zeer gunstig effect op de mate waarin de implementatie van onze producten succesvol is.” Senior applicatie ontwikkelaar in de onderwijssector, lees de review hier.

“OutSystems werkt fantastisch om snelle applicaties en complexe applicaties in een kort tijdsbestek te kunnen opleveren. Zelfs de implementaties tussen omgevingen zijn erg snel en makkelijk uit te voeren.” Software-ingenieur in de gezondheidszorg, lees de review hier.

“OutSystems is met goede reden de leider in hun vakgebied, het is het enige Low-Code-platform om te overwegen. Onze algehele ervaring met OutSystems was fantastisch, omdat de technologie doet wat we nodig hebben en het OutSystems-team ons vroegtijdig hielp met veel van onze vragen en problemen.” Directeur van Software Engineering in de maakindustrie, lees de review hier.

Download hier een gratis exemplaar van het Gartner April 2018 Magic Quadrant voor Enterprise High Productivity Application Platform as a Service.

Partners