18-05-2018

Info Support en Microsoft organiseren .NET Core Hackathon op Startup Village

Deel dit bericht

Op zaterdag 2 juni organiseert Info Support in samenwerking met Microsoft, de .NET Core Hackathon. Op Startup Village in Amsterdam gaan .NET experts aan de slag om pull requests in te dienen bij Microsoft rondom .NET Core en dat kunnen bug fixes of nieuwe (kleine) features zijn. Er komt ondersteuning vanuit Microsoft om die pull requests ook te reviewen zodat ze meteen door kunnen.

.NET Core is een nieuwe, cross-platform implementatie van .NET geschikt voor Windows, Linux en macOS. Zowel de runtime (CoreCLR) als het framework (CoreFX) worden door Microsoft in samenwerking met de community als open source ontwikkeld. Deelname is gratis. Het meenemen van een eigen laptop is verplicht.

Het event vindt plaats op zaterdag 2 juni van 09.00 tot 17.00 uur. Het programma is als volgt:
• 09:00 – 10:00 Kick-off
• 10:00 – 12:00 Hacken
• 12:00 – 13:00 Lunch
• 13:00 – 17:00 Hacken

Waar vindt dit plaats?
Steeds meer grote bedrijven in Nederland zoeken naar start-up methodieken om snel innovaties te ontwikkelen en op de markt te zetten. Om hen daarbij te helpen opende Info Support een Innovation Lab in Startup Village in Amsterdam. In dit lab wordt een brug geslagen tussen de wereld van corporates, startups en de wetenschap. Innovation Lab komt voort uit een partnership tussen Info Support en Startup Village in Amsterdam; een community-werkomgeving op het Amsterdam Science Park voor innovatieve high tech en science-based startups. Het doel van Startup Village is het creëren van een dorp voor jonge ondernemers met innovatieve ideeën en hen begeleiden bij het opstarten van hun eigen bedrijf. In het Amsterdam Science Park is in totaal ruimte voor zo’n dertig startups en honderdvijftig werkplekken.

Aanmelden
Meer informatie: Info Support

Partners