31-05-2018

Talend biedt Talend Data Streams op basis van Apache Beam

Deel dit bericht

Talend heeft Talend Data Streams gelanceerd, een gratis Amazon marktplaats-applicatie. De applicatie versimpelt en versnelt het ophalen van hoge real-time datavolumes en van verschillende soorten data.

De applicatie biedt self-service toegang tot real-time data voor data-engineers, -scientists en -analisten. Talend Data Streams is geschikt voor single-user gebruik en gebaseerd op Amazon Web Services (AWS). De applicatie wordt onderdeel van Talends bestaande suite van op persona gebaseerde cloudapplicaties die het voor iedereen mogelijk maken om te werken met vertrouwelijke data.

Talend Data Streams biedt:
- Een snelle start met data-integratie met behulp van een webgebaseerde gebruikersinterface.
- Het probleemloos en snel verwerken van enorme volumes van ongelijksoortige, streaming- en clouddata.
- Een versnelde pipeline-ontwikkeling met een unieke live-preview mogelijkheid die veranderingen real-time laat zien.
- Een verlenging van de levensduur van pipelines door ongeëvenaarde portabiliteit tussen cloudplatformen, ondersteund door Apache Beam.

Talend Data Streams zal onderdeel worden van de andere, op persona gebaseerde apps in Talend Data Fabric. Talend Data Fabric is een open source-integratieplatform dat alle Talend producten combineert in één overzicht van tools voor real-time of batch data-integratie en applicatie-integratie. Door Talend te gebruiken kunnen organisaties en IT samenwerken op het gebied van data-integratie. Ze kunnen makkelijk werk delen tussen apps, stewardshipopdrachten beheren, meer vertrouwen in hun data krijgen en sneller meer data aan het werk zetten.

Company:

Talend

Partners