29-05-2018

OutSystems groeit door en versterkt Benelux-team met drie ervaren krachten

Deel dit bericht

OutSystems, leverancier van het gelijknamige Low-Code platform voor applicatieontwikkeling, heeft drie ervaren krachten toegevoegd aan het Benelux-team. De drie nieuwe aanwinsten gaan per direct aan de slag en grijpen het momentum van Low-Code aan om het platform in de Benelux verder te doen groeien.

Ron Boevink (54) en Michel Van Cotthem (37) zijn per april gestart als Senior Account Executive. Harmen Hoogwout (40) is in maart gestart in zijn nieuwe rol als Regional Sales Director.

Ron Boevink
In zijn rol als Senior Account Executive is Boevink verantwoordelijk voor de groei van OutSystems in het financiële segment. Boevink: “OutSystems is hét platform voor de toekomst. Ik vind het belangrijk om passie te hebben voor mijn werk en ik sta 100 procent achter het platform. Organisaties in de financiële sector hebben moeite de concurrentie bij te benen. Om te overleven is daarom de inzet van Low-Code een must. Als je niet meegaat met deze ontwikkeling loop je de relatie met klanten mis en verlies je van de concurrentie.”

Michel Van Cotthem
Van Cotthem is reeds 14 jaar actief in de Belgische markt en gaat zich in zijn nieuwe rol focussen op het vergroten van de naamsbekendheid en het sluiten van nieuwe partnerships in België. Van Cotthem over zijn nieuwe rol: “De invloed van digitalisering begint te heersen in België en ik merk toenemende interesse en welwillendheid om Low-Code te omarmen. OutSystems zal zich in België positioneren als motor om digitalisatie van bedrijfsprocessen te versnellen. De visuele aanpak stelt organisaties in staat de business en eindgebruikers te betrekken tijdens het ontwikkelen. België heeft eerst gekeken naar Nederland en ziet dat het daar aanslaat. Nu realiseren ze zich dat ze eigenlijk niet om Low-Code heen kunnen.”

Harmen Hoogwout
Hoogwout heeft meer dan 18 jaar ervaring in sales- en managementrollen. Onder andere bij Sun Microsystems, BMC Software en Mansystems. Sinds 2010 is Hoogwout actief betrokken geweest bij de digitale transformatie van een groot aantal organisaties in de Benelux-regio. Hoogwout zal zich gaan richten op de groei in de commerciële en mid-market segmenten in de Benelux. Hoogwout: “OutSystems heeft de afgelopen jaren een zeer sterke positie opgebouwd als marktleider in de Low-Code markt. Ik ben erg enthousiast om samen met het Benelux-team verder invulling te geven aan onze ambitie om bij een groeiend aantal organisaties de belangrijkste rol te spelen bij het realiseren van hun strategische agenda. Ik heb OutSystems leren kennen als een bijzonder gedreven organisatie met een unieke visie en met de slagkracht om de digitale transformatie bij hun klanten te versnellen.”

Bart Meursing, Regional Vice President Sales Benelux bij OutSystems is erg blij om deze drie ervaren krachten aan zijn team toe te voegen. “Door de sterk stijgende vraag naar mobiele en webapplicaties en de noodzaak om bestaande softwaresystemen te vervangen neemt de vraag naar Low-Code-applicatieontwikkeling toe. Ron, Michel en Harmen voegen veel ervaring toe aan het Benelux-team. Met deze expansie gaan we de indrukwekkende lijst met bestaande klanten verder uitbreiden met klinkende namen. Deze organisaties ondersteunen wij bij hun missie om de digitale transformatie te versnellen.”

Company:

OutSystems

Partners