04-07-2018

NWB Bank verlengt contract met Centric tot 2026

Deel dit bericht

De Nederlandse Waterschapsbank N.V. (NWB Bank) heeft haar contract met Centric Financial Solutions & Services verlengd tot 2026.

Centric verricht al meer dan tien jaar de betalingsverkeerprocessen voor NWB Bank, inclusief het beheer van de onderliggende infrastructuur. De komende periode gaat Centric haar betalingsverkeerplatform upgraden en het daarmee klaarmaken voor Instant Payments en invoering van de PSD2-wetgeving. Volgens planning gaat het volledig vernieuwde platform begin 2019 live.

Lidwin van Velden, directievoorzitter van de NWB Bank: “Uit de contractverlenging blijkt dat wij tevreden zijn over de dienstverlening door Centric en dat wij vertrouwen hebben in een voortzetting van de goede samenwerking. Door de samenwerking met Centric blijven we aangehaakt op alle ontwikkelingen in het betalingsverkeer en zijn wij klaar voor de toekomst.”

Robert Jan Prins, directeur Centric Financial Solutions & Services is bijzonder trots dat NWB Bank wederom voor Centric heeft gekozen. “De langdurige samenwerking tussen onze organisaties krijgt met dit getoonde vertrouwen weer een nieuwe impuls – samen werken we verder aan Instant Payments en andere ontwikkelingen op het gebied van betalingsverkeer en IT.”

Tags:

ICT

Company:

Centric

Partners