05-07-2018

OutSystems organiseert Low-Code evenement Next Step 2018

Deel dit bericht

Op 8 en 9 oktober 2018 organiseert OutSystems NextStep in Amsterdam, hét evenement dat volledig in het teken staat van digitale transformatie met Low-Code. OutSystems organiseert jaarlijks dit internationale evenement dat in verschillende steden wereldwijd plaatsvindt.

Dit jaar wordt de tweedaagse Europese editie gehouden in het historische Taets Art aan het Noordzeekanaal. Met dit event helpt OutSystems bedrijven om innovatie in de volgende versnelling te zetten. Diverse keynotes, paneldiscussies, expertsessies, demo’s en hands-on Low-Code trainingen bieden een compleet programma.

Keynotes
Paulo Rosado, CEO van OutSystems, verzorgt dit jaar de keynote presentatie. Onder zijn leiderschap is het bedrijf de afgelopen jaren gestegen naar een waardering van meer dan 1 miljard dollar. Ook Jeremy White, executive editor van Wired Magazine verzorgt een keynote. White is tech-trendspotter en vertelt op basis van zijn eigen ervaring en contacten met wereldleiders hoe hij nieuwe trends en technologieën identificeert. In zijn keynote gaat hij dieper in op trends zoals Internet of Things, kunstmatige intelligentie, slimme steden, vliegende auto’s en drones met passagiers.

Naast het plenaire programma kunnen bezoekers een keuze maken uit twee parallelle stromingen:
1: Moving from strategy to digital initiative
Deze stroming verkent het pad van ideevorming naar implementatie, met panels en presentaties over wendbaarheid, API's en een blik op de toekomst van menselijke AI-ondersteunde ontwikkeling.
2: Modern IT in practice
Voor een praktische begeleiding met Low-Code technologieën en methoden bevat deze stroming sessies over moderne toepassingsmethoden, microservices, DevOps en consumentgerichte app-ontwikkeling.

Awards
Aan het einde van de tweede dag reikt OutSystems ook haar jaarlijkse Innovation Awards uit. Deze awards worden toegekend aan bedrijven die met behulp van OutSystems de meest baanbrekende innovaties hebben gerealiseerd.

Locatie en aanmelden
Het event vindt plaats op 8 en 9 oktober in Taets - Art and Events Park naast Amsterdam Noord. (Hemkade 18, 1506 PR, Zaandam). Het event richt zich op CIO’s, CTO’s, IT-managers en ontwikkelaars.
Aanmelden kan hier.

De sponsors van Next Step 2018 zijn onder andere: Deloitte (Global sponsor), Truewind, Noesis, Do iT Lean, Infosistema, CoolProfs, Glintt, Conclusion, Synobsys, Roff, Inforza, AskBlue, Everis en Tech Mahindra.

Company:

OutSystems

Partners