24-07-2018

Synobsys consultant Paul Schmeddes benoemd tot OutSystems MVP

Deel dit bericht

Synobsys consultant en OutSystems specialist Paul Schmeddes is door low-code platform OutSystems benoemd tot 2018 OutSystems MVP (Most Valuable Professional). In deze rol helpt Schmeddes andere ontwikkelaars bij de ontwikkeling van software met het low-code platform.

Schmeddes treedt toe tot een selecte groep consultants in de OutSystems Community die met hun expertise en ervaring andere ontwikkelaars helpen. De titel MVP onderstreept hun waarde voor de community. OutSystems zorgt daarbij voor de ondersteuning en verdere ontwikkeling van deze professionals.

Synobsys is verheugd met deze benoeming. “We zijn trots en blij met een officiële OutSystems MVP in ons team. Het onderstreept onze expertise op het gebied van OutSystems en low-code applicatie ontwikkeling en web development. Het geeft onze klanten dat stukje extra wat nodig is om in de lead te blijven”, zegt algemeen directeur Pim van Westen van Synobsys.

Synobsys gebruik al sinds de oprichting in 1995 low-code tools voor app ontwikkeling. Dit neemt nu een grote vlucht door de enorme behoefte aan agile softwareontwikkeling en de druk op een korte time to market bij app ontwikkeling. “Het low-code platform van OutSystems helpt daarbij met tijdwinst en efficiency omdat hierdoor minder handmatig programmeren nodig is. Minder tijd besteden aan het ‘hoe’ geeft meer ruimte om te concentreren op het ‘wat’. Dat is van grote waarde bij de digitale transformatie van organisaties”, aldus Van Westen.

Partners