20-09-2018

Wipro sluit overeenkomst met Alight Solutions

Deel dit bericht

Wipro, leverancier en specialist op het gebied van IT, consulting en business process services, heeft een overeenkomst voor tien jaar gesloten voor het leveren van een uitgebreid oplossingen- en dienstenpakket aan Alight Solutions LLC. Alight is sterk vertegenwoordigd in technologie-gebaseerde gezondheids-, vermogens-, HR- en financiële oplossingen.

Deze samenwerking zal voor Wipro gedurende de looptijd leiden tot inkomsten van 1,5 tot 1,6 miljard Amerikaanse dollar. De samenwerking maakt de digitale transformatie van Alights aanbod in gezondheids-, vermogens-, HR- en financiële oplossingen mogelijk. Bovendien versterkt het aanbod van Wipro op het gebied van digitale technologieën, cognitieve automatisering en data-analyse de positieve beleving van de medewerkers van de klanten van Alight.

Abidali Z. Neemuchwala, Chief Executive Officer en Executive Director van Wipro Limited stelt: “We zijn verheugd dat we voor de lange termijn door Alight zijn gekozen als hun strategische partner voor hun bedrijfstransformatie in het brengen van digitale ervaringen naar medewerkers en werkgevers wereldwijd. Dit getuigt van de capaciteiten die we hebben opgebouwd middels onze strategische investeringen in Wipro Digital, cloudplatformen en het cognitieve platform Wipro HOLMES™. We zullen deze expertise inzetten voor het digitaliseren en moderniseren van Alights kern in platformen, technologieën en activiteiten.”

Company:

Wipro

Partners