10-10-2018

Progress-klanten en -partners komen samen op EMEA User Group 2018

Deel dit bericht

Progress, leverancier van technologieën voor applicatieontwikkeling en digitale ervaringstechnologieën, trapt vandaag de jaarlijkse user group meeting af: de EMEA Progress User Group (PUG) Challenge voor klanten, partners en eindgebruikers uit heel Europa. Het evenement vindt plaats in Dublin van 10 tot en met 12 oktober. De PUG-meeting wordt georganiseerd door onafhankelijke gebruikersgroepen van Progress-technologieën.

De EMEA PUG Challenge 2018 wordt bezocht door business- en technologieleiders, applicatieontwikkelaars, database administrators, architecten en businessanalisten van ISV’s en enterprise-organisaties die gebruik maken van Progress-technologieën om het te hebben over de nieuwste innovaties in het Progress-productportfolio. Daarnaast bespreken ze eveneens industrietrends en ‘best practices’. Jaarlijks nemen leden deel van elf Progress-gebruikersgroepen uit Europese landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Frankrijk, België en Nederland.

“We verwachten meer dan 500 deelnemers die komen luisteren naar meer dan 85 sprekers, experts uit de industrie en de community, evenals Progress-experts. In verschillende sessies zullen zij demonstreren hoe we Progress-technologie op nieuwe en innovatieve manieren kunnen toepassen om betere resultaten te behalen", zegt James Palmer, bestuurslid van het EMEA PUG Challenge-organisatiecomité. “De conferentie biedt onze community de mogelijkheid om samen te komen, samen te werken en te netwerken. Ieder jaar verlaten de deelnemers het evenement met waardevolle inzichten en ervaringen om te gebruiken in hun eigen werk.”

Dit jaar verzorgen onder meer Yogesh Gupta, CEO bij Progress en John Ainsworth, Senior VP Core Products bij Progress de keynotes voor de EMEA PUG Challenge. Daarnaast zullen industrie- en community-experts spreken over efficiënt datamanagement, integratie en connectiviteit, moderne applicatieontwikkelingspraktijken en de implementatie ervan, en het gebruik van opkomende technologie zoals machine learning, predictive maintenance en chatbots om het competitieve voordeel voor bedrijven te vergroten. Aanwezigen zullen eveneens meer te weten komen over product- en ondersteuningsupdates en de laatste nieuwe innovaties van Progress.

“De EMEA PUG Challenge is voor ons een geweldige kans om onze betrokken community van klanten, partners en eindgebruikers over heel Europa te leren kennen”, zegt John Ainsworth. “De leden van onze gemeenschap kunnen met elkaar in gesprek gaan op dit gespecialiseerde forum en hun learnings en best practices delen. Dat levert Progress waardevolle input op waarmee we onze roadmaps en plannen verder vorm kunnen geven.”

Bezoek voor meer informatie en registratie: EMEA PUG Challenge.

Partners