05-11-2018

Capgemini erkend voor Continuous Testing vaardigheden door ISG

Deel dit bericht

Capgemini is benoemd tot Leader in het rapport Provider Lens 2019 – Next-Gen Application Development & Maintenance (ADM) Services van ISG in de VS, Europa en het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf wordt gewaardeerd voor haar ADM service en Continuous Testing vaardigheden.

Het rapport bevestigt dat “Capgemini klanten met zijn ADMnext-dienstverlening laat uitblinken in de basisprincipes van ADM; de kern versterken en innoveren om concurrentievoordeel te behalen op gebied van duurzaamheid.” ISG beoordeelde meer dan 30 organisaties voor dit rapport. Het uitgangspunt bij deze evaluatie was of de portefeuille van de organisaties al dan niet aantrekkelijk is en een sterke concurrentie vormt.

ISG heeft afzonderlijke rapporten uitgebracht voor de VS, Europa en het Verenigd Koninkrijk, waarin Capgemini’s opvallende vaardigheden op het gebied van ADM en Continuous Testing worden beschreven. Zowel in het rapport voor Europa en het Verenigd Koninkrijk stond dat “de functionele mogelijkheden en vaardigheden van Capgemini enorm zijn en alle ADM-behoeften van klanten beantwoorden, tot en met de implementatie van hele applicatielandschappen.” ISG noemde ook Capgemini’s “snelle uitbreiding van het digitaal portfolio in de VS ter ondersteuning van ADM-opdrachten in transformatiediensten.”

Wat betreft Continuous Testing, benadrukt het raport voor Europa en het Verenigd Koninkrijk dat “Capgemini’s technische aanpak divers is en het ecosysteem voortdurend groeit.” Daarnaast worden de eigen tools van Capgemini in alle drie de rapporten benoemd, “inclusief SmartQUA, intelligent Test Automation Platform (iTAP), Smart Foundry, SmartAnalytics en NFT Hub. Deze tools voegen waarde toe aan de verschillende testfasen door flexibiliteit en kwaliteit te garanderen.”

Partners