08-11-2018

Hans de Preter start als Senior Account Executive bij OutSystems

Deel dit bericht

OutSystems heeft per 1 oktober Hans de Preter (50) aangesteld als Senior Account Executive. OutSystems maakt momenteel een enorme wereldwijde groei door en Hans gaat in zijn nieuwe functie bijdragen aan het verzilveren van het groeipotentieel in Nederland. Zijn focus ligt op enterprise accounts binnen diverse sectoren, waaronder ook de centrale overheid.

De Preter heeft jarenlange saleservaring in de ICT-branche. Als afgestudeerd informaticus is hij zijn carrière gestart bij Ordina waar hij eerst als software developer en jaren later als projectmanager actief is geweest. Hierna maakte hij de overstap naar het salesvak. Als senior accountmanager heeft Hans bij diverse softwarebedrijven bijgedragen aan groei, zoals Human Inference, BWise, BiZZdesign, Be Informed en Blueriq. Low-Code-technologie is hem daarmee niet onbekend, aangezien hij bij de twee laatstgenoemde bedrijven al ruim acht jaar ervaring heeft opgedaan in het succesvol vermarkten van Low-Code-platforms, resulterend in een bewezen track record en een sterk netwerk binnen enterprise accounts.

Hans de Preter is enthousiast over OutSystems. “Het platform is disruptief, productief en functioneel compleet, laagdrempelig in toepassing, schaalbaar, veilig en biedt ongeëvenaarde integratiemogelijkheden. Van het realiseren van pixel-perfect user experiences tot het moderniseren of vervangen van legacy- en backoffice-applicaties: bedrijven kunnen écht end-to-end hun bedrijfsprocessen digitaliseren en wendbaar maken door het strategisch toepassen van het OutSystems-platform. Daarnaast ben ik verheugd over de zeer hoge klanttevredenheid, de volwassen customer success-programma’s en de prettige organisatiecultuur waarin mijn aanpak en stijl passen. Allemaal belangrijke voorwaarden om succesvol en met plezier mijn functie te kunnen uitoefenen. Ik zie volop kansen om met OutSystems onderscheidend te zijn in de digitale transformatie en daardoor onze klantenkring de komende jaren sterk uit te bouwen.”

Willem van Enter, VP EMEA bij OutSystems: “Hans is enorm gedreven en is mede door zijn uitgebreide inhoudelijke kennis een enorme aanwinst voor het team. Ik ben ervan overtuigd dat hij onze footprint in Nederland nog verder kan vergroten en bestaande klanten nog succesvoller en productiever kan maken met het platform.”

Company:

OutSystems

Partners