17-12-2018

Programma derde editie TestBash 2019 bekend

Deel dit bericht

De derde editie van TestBash vindt op 23 en 24 mei 2019 plaats in Utrecht. TestBash kent een gevarieerd programma met zes workshops en negen presentaties. Naast gelouterde sprekers, krijgen ook nieuwe sprekers een kans om hun kennis en expertise met het publiek te delen. De dag zal afgesloten worden met de 99 second talks, waarbij iedere aanwezige de kans krijgt om zijn boodschap in 99 seconden over te brengen.

Naast de conferentie zelf, organiseert Ministry of Testing iedere avond meetups om bij te praten en te netwerken. Nieuw dit jaar is een driedaagse workshop Automation in Testing van Richard Bradshaw en Mark Winteringham voorafgaand aan de conferentie. Op alle Testbashes waar deze heren de workshop gaven was deze al snel uitverkocht.

Het Ministry of Testing organiseert al sinds 2012 succesvolle test evenementen in Brighton en daar komen steeds meer locaties bij: Manchester, Londen, San Francisco, Sydney, München, Dublin en Utrecht! Ministry of Testing heeft een zeer actieve community die testers helpt om te leren. De afgelopen twee jaar hebben per editie meer dan 200 mensen deze sfeervolle conferentie bezocht..

Kaarten zijn inmiddels in de verkoop gegaan en worden aangeboden met een Super Early Bird (tot 31 januari 2019) korting van 300 euro voor de workshops en conferentie bij elkaar.
Voor hen die geen kaart kunnen betalen, heeft het Ministry of Testing een scholarship fund.

Meer informatie over TestBash.

Tags:

Testen

Company:

TestBash

Partners