04-10-2023

Heeyoo benoemt René Louter tot CEO

Deel dit bericht

Heeyoo, specialist in Data & BI, IT Quality en software testen, heeft René Louter aangesteld als CEO. Louter is afkomstig van internationaal softwarebedrijf Be Informed, waar hij de afgelopen vijf jaar als CEO heeft gebouwd aan een sterk partnernetwerk en klantportfolio. Bij Heeyoo zal hij zich samen met de managing directors van de regionale kantoren, richten op de groei van Heeyoo en op het creëren en bewaken van een werkomgeving en cultuur waarin medewerkers en klanten zich thuis voelen.

Met René Louter haalt Heeyoo een ervaren CEO binnen. Zo was hij voor Be Informed onder meer CEO bij ecommerce-organisatie Emesa, bij automotive data- en ICT-dienstverlener RDC en bekleedde hij diverse directiefuncties bij SNS REAAL. De kracht van Louter is niet alleen het stimuleren van groei binnen bedrijven, vooral zijn focus op de mensen die samen de organisatie vormen en op de klant, maakt hem een geschikte leider voor Heeyoo.

Heeyoo is vorig jaar ontstaan uit een fusie tussen de bedrijven Computest DevOps, CloseSure en SYSQA. De organisatie telt nu ruim 200 specialisten op het gebied van Data & BI, IT Quality en software testen. Heeyoo opereert vanuit zes vestigingen verspreid door Nederland.

Focus op de datatak
“De sfeer tijdens de gesprekken die zijn gevoerd sprak me direct aan”, zegt Louter. “Je merkt dat het een gepassioneerd team is dat samen wil groeien en de organisatie verder wil brengen. Daar krijg ik veel energie van. Ook de regionale benadering is een belangrijke kracht van Heeyoo, waarvan zowel medewerkers als klanten profiteren. Ik zie ernaar uit om met het team door heel Nederland samen te werken en aan de slag te gaan met het uitvoeren van een sterke klantstrategie.” Focus op de datatak van het bedrijf zal een belangrijk onderdeel zijn van deze strategie. Daarnaast wil Heeyoo zich niet alleen positioneren als een organisatie met de beste mensen die op zichzelf staande problemen bij klanten kunnen oplossen, maar ook op een hoger niveau mee gaan denken over hoe de dienstverlening kan bijdragen aan de doelen en het succes van de klant.

Partners