20-12-2018

Van Vuuren Elektrotechniek kiest voor eHRM-oplossing Motion van Centric

Deel dit bericht

Elektrotechnisch installatiebedrijf Van Vuuren uit Beverwijk gaat in 2019 de eHRM-oplossing Motion van Centric implementeren. Van Vuuren Elektrotechniek is een middelgroot installatiebedrijf in elektrotechniek.

De medewerkers van de onderneming krijgen met Motion de beschikking over moderne tools en kunnen flexibel hun HR-zaken regelen. Volgens Herman van Geest, hoofd Administratie bij Van Vuuren Elektrotechniek, gaan met Motion gaan de HR-processen efficiënter verlopen, via digitale workflows. “Minder papieren rompslomp dus, en een grote verbetering voor onze medewerkers; zij kunnen straks hun loonstrook online inzien en verlof aanvragen waar en wanneer het hun uitkomt. Motion is veilig online beschikbaar vanuit de Centric-cloud, zodat wij geen zorgen meer hebben over uitrol, updates, schaalbaarheid, toegankelijkheid, compatibiliteit en beveiliging.”

Motion
De verwachting is dat Motion in het tweede kwartaal van 2019 live gaat. Motion is in co-creatie met professionele gebruikers ontwikkeld voor iedere organisatie die de HR-afdeling gecontroleerd wil laten groeien van operationeel administrateur naar strategisch regisseur voor maximale impact op de wendbaarheid van de organisatie. Naast selfservice-tools maken strategische personeelsplanning, business analytics voor HR, business consultancy en HR-outsourcingdiensten deel uit van Motion.

Tags:

Development, HRM

Company:

Centric

Partners