10-01-2019

Moqod ontwikkelt app voor startup Learned.io

Deel dit bericht

Het Learned-platform zorgt voor minder verloop van personeel door continue coaching. Digital Agency Moqod heeft de applicatie ontwikkeld voor Learned. Deze startup laat organisaties het persoonlijk ontwikkeltraject beter organiseren, wat ervoor moet zorgen dat werknemers (met name millennials) langer bij een werkgever blijven werken. Inmiddels gebruiken meer dan 750 werknemers van twaalf bedrijven het Learned-platform.

Volgens Rick Kuijf, oprichter van Learned, vinden veel bedrijven het steeds lastiger om millennials aan zich te binden. Deze generatie wil zich blijven ontwikkelen en als dat niet mogelijk is, dan vertrekken ze weer. “Ze selecteren bedrijven ook op dit criterium. Ook oudere werknemers willen en moeten zich blijven ontwikkelen, gezien de digitale revolutie. Daarom hebben we een platform ontwikkeld dat prestatie- en leer-management integreert. Wat het Learned-platform onderscheid, is dat werknemers in hun eigen persoonlijk ontwikkelplan werken. Ze kunnen dat plan gedurende hun carrière meenemen van werkgever naar werkgever en gratis blijven gebruiken.”

Learned stelt daarnaast geïnspireerd te zijn door Agile management-principes: de startup ‘knipt het jaar op’, zodat werknemers in korte sprints aan ontwikkeling kunnen werken. Kuijf: “Opleidingen en bedrijfsdoelstellingen zijn ook aan elkaar verbonden, zodat het geleerde bijdraagt aan strategische doelen en manager en werknemer meer belang hechten aan persoonlijke ontwikkeling.”

Tags:

Development

Company:

Moqod

Partners