14-01-2019

Mendix organiseert low-code-conferentie in Rotterdam

Deel dit bericht

Het van origine Nederlandse Mendix, aanbieder op het gebied van low-code, maakt bekend dat haar low-code conferentie Mendix World 2019 op 16 en 17 april plaats vindt in Rotterdam Ahoy.
 
Mendix World 2019 is een conferentie voor iedereen die zich bezighoudt met de ontwikkeling van low-code applicaties en digitale innovatie binnen zijn of haar organisatie. Meer dan 3000 professionals van over de hele wereld verzamelen zich in Rotterdam om uit de eerste hand te ervaren hoe moderne low-code applicaties het technologische landschap van zakelijke software-ontwikkeling ingrijpend veranderen. Low-code applicatie-ontwikkeling stelt business en IT in staat om veel nauwer samen te werken om zo bedrijfskritische initiatieven voor digitale transformatie sneller en effectiever succesvol te maken.
 
Technologietrends
Bezoekers zullen horen, zien en ervaren hoe andere leiders uit zowel de IT als de business bedrijfskritische, moderne, bedrijfsapplicaties bouwen in een fractie van de tijd die het doorgaans kost met legacy-ontwikkelingssoftware. Tijdens de conferentie vertellen visionairs over wat zij zien gebeuren op het gebied van strategische technologietrends en is er veel aandacht voor klantgerichte praktijkcases op het gebied van innovatie, best practices voor digitale transformatie en de verschillende ontwikkelplatformen.

De ontwikkelaars-community van Mendix heeft daarbij tijdens de conferentie ook toegang tot praktische training, certificering en demo's van het Mendix-platform. En er is meer. Zo kunnen deelnemers meebeslissen welke app, die tijdens de Mendix Hackathon wordt ontworpen en gebouwd, de meeste potentie heeft. Ook is er natuurlijk uitgebreid gelegenheid om kennis uit te wisselen met vakgenoten.
 
"De snelgroeiende vraag naar low-code applicatie-ontwikkeling toont aan dat het tempo van digitale transformatie op niemand wacht", zegt Derek Roos, CEO van Mendix. "Met de enorme winst die er behaald kan worden, is het van essentieel belang dat bedrijven die ook in de toekomst nog succesvol willen zijn, een heldere low-code strategie hebben. Mendix World 2019 inspireert deelnemers de toekomst van hun organisatie opnieuw vorm te geven op basis van effectieve software, en biedt inzichten waarmee zij het volledige potentieel van hun onderneming maximaal kunnen benutten. We kijken uit naar de grootste en meest memorabele Mendix World tot nu toe."
 
Registreren
Registreren voor Mendix World kan via: https://www.mendix.com/mendix-world/

Partners