17-01-2019

Centric biedt klanten in financiële sector meer synergievoordelen

Deel dit bericht

Centric heeft de organisatie aangepast om de samenwerking rond de activiteiten voor de financiële sector te versterken en de synergievoordelen voor klanten te vergroten. Centric richt zich binnen deze sector met name op outsourcing: het uit handen nemen van IT-omgevingen en processen zoals betalingsverkeer en pensioenadministratie.

Centric heeft de afgelopen jaren nadrukkelijk geïnvesteerd in haar dienstverlening voor de financiële sector, onder andere met de start van pensioenuitvoeringsactiviteiten. Centric heeft een unieke positie in de markt, dankzij de diepgaande kennis van de sector, de IT en de administratieve processen die voor deze sector van belang zijn. Om deze positie te versterken en de synergievoordelen voor klanten te vergroten, wordt de dienstverlening voortgezet onder leiding van één directieteam. Het nieuwe directieteam bestaat uit algemeen directeur Robert Jan Prins, directeur Pension and Insurance Solutions Marianne de Boer en commercieel directeur Alberto Jack. Belangrijke speerpunten van de verregaande samenwerking zijn het optimaliseren van de processen, het uitwisselen en borgen van kennis op het gebied van onder meer compliance en security en het vergroten van de innovatiekracht.

Volgens CEO Karim Henkens van Centric is de financiële sector is een belangrijke markt voor Centric. “Ik ben ervan overtuigd dat de gewijzigde structuur het realiseren van onze ambities een nieuwe impuls zal geven. Het stelt ons in staat verder te bouwen aan onze naam als een partij die haar kennis van zowel ICT als de financiële processen op een doordachte en innovatieve manier combineert.”

Tags:

ICT

Company:

Centric

Partners