18-01-2019

Progress introduceert DataDirect Autonomous REST-connector

Deel dit bericht

Progress, leverancier van applicatie-ontwikkeling en digitale ervaringstechnologieën, introduceert Progress DataDirect Autonomous REST Connector, de eerste dataconnectiviteitsoplossing die organisaties in staat stelt om binnen enkele minuten connectiviteit op enterprise-niveau te bouwen voor elke applicatie, zonder aangepaste codering, met naadloze, real-time connectiviteit tussen REST-data en ODBC/JDBC-applicaties en tools.

Het groeiend aantal bedrijfsapplicaties die enorme hoeveelheden data genereren, heeft geleid tot de brede toepassing van API’s. Via API’s zoals REST, ODATA en Progress OpenEdge JSDO hebben organisaties toegang tot gegevens van veelgebruikte BI-, analyse- ontwikkelingsplatforms, die traditioneel gebaseerd zijn op SQL. Het bouwen en onderhouden van aangepaste API’s voor elke applicatie is echter duur en tijdrovend. Met DataDirect Autonomous REST Connector kunnen organisaties volledige toegang krijgen tot gegevens van SQL-gebaseerde applicaties. Dit bespaart tijd en kosten doordat de complexiteit van het op maat ontwikkelen en onderhouden van integraties geminimaliseerd wordt.

DataDirect Autonomous REST Connector voorziet in een marktbehoefte bij een breed scala aan organisaties, van kleine bedrijven met beperkte IT-middelen tot grote bedrijfsorganisaties die verbinding willen maken met interne en externe API’s. De belangrijkste voordelen van DataDirect Autonomous REST Connector zijn:
- Brede connectiviteit - DataDirect Autonomous REST Connector biedt real-time, veilige connectiviteit en integratie, waardoor organisaties direct toegang hebben tot eindeloze applicaties, datawarehouses, data lakes en meer.
- Intelligente sampling en codeloze configuratie - Zonder aangepaste codering kan DataDirect Autonomous REST Connector naar een API, ODAT endpoint of JSDO-catalogus verwijzen en automatisch een configuratiebestand aanmaken waardoor bedrijven direct aan de slag kunnen gaan met de data. Zodra de koppeling gerealiseerd is, maakt DataDirect Autonomous REST Connector het mogelijk om de configuratie aan te passen voor verbeterde optimalisatie, prestaties, beveiliging of het voldoen aan interne normen of behoeften op het gebied van architectuur.
- Snelle ontwikkeling van API-verbindingen - DataDirectAutonomous REST Connector maakt de snelle ontwikkeling van API-verbindingen mogelijk die naadloos kunnen worden geïntegreerd in het portfolio van de organisatie.

“Progress DataDirect Autonomous REST Connector is de eerste beschikbare oplossing voor uitdagingen waar ondernemingen en ISV’s al lange tijd mee kampen, namelijk het effectief beheren van de ontwikkelingstijd en middelen die nodig zijn om op maat gemaakte dataconnectoren te bouwen voor alle applicaties, gegevensbronnen en BI-platforms die een IT-ecosysteem ondersteunen”, vertelt John Ainsworth, SVP, Core Products bij Progress. “Met deze nieuwe oplossing stellen we ondernemingen in staat om snel de connectiviteit te creëren die ze nodig hebben voor real-time zichtbaarheid van data. We zijn enthousiast over de brede belangstelling vanuit onze klanten en partners.”

Progress DataDirect Autonomous REST Connector is per direct beschikbaar.
Meer informatie: Progress

Company:

Progress

Partners