22-01-2019

Pensioenfonds Thales besteedt pensioenuitvoering uit aan Centric

Deel dit bericht

Stichting Pensioenfonds Thales Nederland (SPTN) heeft haar pensioenuitvoering uitbesteed aan Centric. SPTN is een ondernemingspensioenfonds met 4.700 deelnemers en een vermogen van 1,3 miljard euro.

De overeenkomst tussen ICT-dienstverlener Centric en SPTN heeft een duur van vijf jaar. Op dit moment is de dienstverlening al deels operationeel; vragen en verzoeken van deelnemers via post, telefoon en mail komen al bij Centric binnen. Naar verwachting is het volledig overbrengen en implementeren van de IT-omgeving aan het einde van het eerste kwartaal afgerond.
Dirk Jan de Bruijn, voorzitter bestuur SPTN: “Wij hebben voor Centric gekozen omdat zij digitale dienstverlening als speerpunt zien en de noodzakelijke investeringen zullen doen in de primaire (administratieve) systemen. Tevens voeren zij hun diensten uit tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding. We verwachten met Centric een partner te hebben die goed voorbereid is op de toekomst.”

Marianne de Boer, directeur Centric Pension and Insurance Solutions is trots dat SPTN voor Centric heeft gekozen. “Als relatieve nieuwkomer op de pensioenmarkt hebben we al laten zien een waardevolle partner te zijn - onze diepgaande kennis van zowel pensioenuitvoering als ICT maakt ons uniek binnen de sector. Thales kan met Centric als partner rekenen op enthousiaste en kundige professionals en innovatieve slagkracht.”

Tags:

ICT

Company:

Centric

Partners