25-01-2019

Progress ondersteunt Vue, React en Angular met nieuwe release van Kendo UI

Deel dit bericht

Progress introduceert een nieuwe release van Progress Kendo UI, de UI-bibliotheek voor datarijke webapplicaties. Met deze release levert Progress zes nieuwe Kendo UI-besturingen, talrijke rasterverbeteringen en native ondersteuning voor Vue. Waarmee Progress de enige leverancier is die Vue, React en Angular native ondersteunt.

De Progress Kendo UI-bibliotheek heeft een altijd stabiele, betrouwbare en complete toolkit geleverd die ontwikkelaars in staat stelt om productiever te zijn en snel mooie apps te bouwen. De nieuwste release biedt onder andere de volgende nieuwe mogelijkheden:
- Kendo UI voor Vue breidt de native support uit: De uitgebreide lijst van UI-componenten die beschikbaar zijn voor Vue-ontwikkelaars bevat nu de eerste native Vue-component, Grid, die de native ondersteuning van Kendo UI mogelijk maakt voor alle drie de moderne JavaScript frameworks - Angular, React en Vue. Daarnaast biedt Kendo UI voor Vue nieuwe MultiViewCalendar en DataRangepPicker componenten voor het sneller bouwen van betere Vue apps.
- KendoReact verbeteringen: De native React UI-componenten bibliotheek bevat nu een native TreeView component voor eenvoudige hiërarchische data weergave, Splitter, Window, Upload, MaskedTextBox, DropDownButton en Split buttons, Toolbar componenten, evenals verschillende Grid verbeteringen die gemakkelijk kolommen tonen en verbergen met de nieuwe Kolom Menu functie, filtermenu en ondersteuning voor bevroren kolommen. Volledig gebouwd voor React architecturen, levert Progress pure, krachtige React UI-componenten zonder enige jQuery afhankelijkheden.
- Kendo UI voor Angular verbetert productiviteit: De Kendo UI-bibliotheek blijft de ondersteuning voor Angular uitbreiden met nieuwe componenten en nieuwe functies voor bestaande componenten, ontworpen om ontwikkelaars te helpen indrukwekkende Angular applicaties in recordtijd te bouwen. Deze omvatten: uitgebreide bewerkingsmogelijkheden met een nieuwe Rich Text Editor component, Scheduler ondersteuning voor resources en aangepaste datamodellen. Kendo UI is nauw geïntegreerd met Angular, waardoor ontwikkelaars in staat zijn om de volgende generatie UI’s te bouwen die voldoen aan de ontwerpvereiste van elke moderne website, inclusief native en responsieve Angular web applicaties.
- Kendo UI voor jQuery voegt verschillende nieuwe componenten toe: Naast de meer dan 70 UI-componenten die alles leveren wat ontwikkelaars nodig hebben om in de helft van de tijd mooie en responsieve apps te bouwen, biedt de Kendo UI voor jQuery suite een nieuwe MultiViewCalendar, DataRangerPicker, ScrollView en Switch componenten, evenals een Material Theme ondersteuning in de ThemeBuilder.

Beste UI
“De JavaScript UI ontwikkelingsmarkt beweegt zich snel. We zijn vastbesloten om voorop te blijven lopen op de laatste ontwikkelingen, zodat ontwikkelaars met behulp van onze tools voorop kunnen blijven lopen”, vertelt Faris Sweis, SVP & General Manager, Developer Tooling Business bij Progress. “Kendo UI levert alles wat een ontwikkelaar nodig heeft om in recordtijd de beste UI voor zijn webapplicaties te bouwen met de beste native support voor de meest populaire ontwikkelingsplatformen.”

Bezoek voor meer informatie over de nieuwe Kendo UI release of klik hier om de webinar “Kendo UI R1 2019” te bekijken.

Company:

Progress

Partners