04-02-2019

Progress winnaar van G2 Crowd's Best Software Awards 2019

Deel dit bericht

Progress, leverancier van applicatie-ontwikkeling en digitale belevingstechnologieën, is uitgeroepen tot winnaar van de jaarlijkse G2 Crowd's Best Software Awards. De Best Software Awards bestaat uit een ranglijst van de beste softwareproducten wereldwijd, beoordeeld door gebruikers.

Progress staat in de top 100 van 2019 met twee van haar technologieën. Progress Telerik Fiddler, de populaire web debugging tool, eindigde op de 7e plaats en Progress Kendo UI, de meest complete UI-bibliotheek voor datarijke webapplicaties behaalde een 69e plaats.

G2 Crowd stelde de lijst samen op basis van data uit meer dan 270.000 authentieke klantbeoordelingen, geschreven tussen 1 januari en 31 december 2018. De beoordelingen werden geschreven over circa 60.000 softwareproducten, waarbij elke door een gebruiker ingediende beoordeling gecheckt werd door een persoon, en niet door een machine, om de legitimiteit te waarborgen.
Technologiebedrijven op de lijst worden geselecteerd op basis van data die door hun softwaregebruikers wordt verstrekt. Met meer dan 45.000 softwarebedrijven op de G2 Crowd, is de vermelding van Progress op deze prestigieuze lijst een bijzondere prestatie, die alleen kan worden verdiend dankzij de erkenning van gebruikers.

Visie van daadwerkelijke gebruikers
Volgens Faris Sweiss, SVP & General Manager Developer Tooling Business bij Progress, is er niets beter dan feedback van gebruikers. Het feit dat twee Progress-producten bovenaan de lijst van bijna 60.000 beoordeelde producten staan is voor hem een enorme eer. “We zijn 100 procent toegewijd aan onze gebruikers en deze benoeming is een mooie beloning voor onze energie en investeringen. We zijn nu nog gemotiveerder om ons te blijven inzetten voor het bieden van het beste platform en de beste tools waarmee klanten snel en eenvoudig verbazingwekkende moderne apps kunnen bouwen.”

CEO Godard Abel van G2 Crowd voegt daaraan toe: “Het beste aan deze award is dat het de visie weerspiegelt van de daadwerkelijke gebruikers, en niet alleen de mening van enkele branche-experts. Dankzij ons hoge niveau van traffic en betrokkenheid en een uitgebreide set van producten voor beoordeling, is G2 Crowd in staat om meer dan tien miljoen datapunten te benutten waarmee bepaalt kan worden welke producten en bedrijven het beste werk leveren. Zo kunnen we bedrijven en ontwikkelaars helpen hun potentieel te bereiken”, aldus Godard Abel.

Partners