21-02-2019

Progress kondigt NativeScript Developer Day Europa aan

Deel dit bericht

Progress heeft bekend gemaakt dat de jaarlijkse Europese NativeScript Developer Day plaatsvindt op 11 en 12 april 2019 op het kantoor van Nationale Nederlanden in Amsterdam. Aanmelden voor de NativeScript Developer Day is vanaf nu mogelijk.

De NativeScript Developer Day is gericht op het delen van de nieuwste trends en best practices in platformonafhankelijke app-ontwikkeling met JavaScript, TypeScript Angular en Vue.js. Tijdens het tweedaagse evenement breiden deelnemers hun vaardigheden en kennis van NativeScript® uit, leren ze nieuwe manieren om hun productiviteit te verhogen en krijgen ze de gelegenheid om kennis te maken met de bredere NativeScript-community. Daarnaast is het mogelijk om hands-on workshops en sessies bij te wonen van experts.

Belangrijke sprekers zijn onder andere:
- Raymond Camden, Developer Experience Engineer bij een van de grootste multinationals op het gebied van financial dienstverlening
- Sherry List, Azura Developer Advocate bij Microsoft
- Bart van der Burg, Lead Developer bij Neocles
- Alex Ziskind, NativeScript Trainer bij NativeScripting
- Tiago Reis Alves, Mobile Developer bij irc.com
- Jen Looper, CEO of Vue Vixens and Senior Developer Advocate bij Progress

Pre-conference dag
Voor het eerst wordt dit jaar ook een pre-conference workshop georganiseerd voorafgaand aan de NativeScript Developer Day 2019. Op 11 april worden er drie hands-on trainingen gegeven, namelijk:
- Native iOS- en Android-apps bouwen met NativeScript en Angular
- Geavanceerde NativeScript-workshop
- Vue.Vixens, een workshop voor vrouwen die willen leren om websites en mobiele apps te bouwen met Vue.js

Ontwikkeling platformonafhankelijke native apps
“De NativeScript Developer Day Europa is een geweldig platform voor mobiele ontwikkelaars en NativeScript-gebruikers om te discussiëren, te leren en samen te werken aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele apps. Naast de focus op het ontwikkelen van mobiele apps, is er ook aandacht voor de ontwikkeling van complete digitale ervaringen van eindgebruikers”, vertelt Todd Anglin, VP Product en Developer Relations bij Progress. “Met 3,5 miljoen downloads in minder dan drie jaar en een stijgende groei, is NativeScript een van de toonaangevende open source-opties geworden voor het ontwikkelen van platformonafhankelijke native apps. Daarnaast is NativeScript het voorkeursplatform van veel ontwikkelaars wereldwijd. Dit evenement geeft onze community een unieke kans om van elkaar te leren en om best practices te delen die ontwikkelaars vervolgens rechtstreeks kunnen toepassen op hun eigen apps.”

NativeScript is een open source-framework voor het bouwen van native mobiele apps met Angular, Vue.js, TypeScript en JavaScript. Het vereenvoudigt het ontwikkelingsproces van mobiele apps door gebruik te maken van bestaande webontwikkelingsvaardigheden van ontwikkelaars om native mobiele apps voor iOS en Android te maken. Als onderdeel van het Kinvey-platform helpt NativeScript de voordelen van een hoge productiviteit te bieden zonder dat de ontwikkelaar de controle verliest.

Meer informatie en aanmelding voor de NativeScript Developer Day.

Partners