04-03-2019

Mendix low-code platform beschikbaar met RSA Archer Platform

Deel dit bericht

Mendix, onderdeel van Siemens en wereldleider op het gebied van low-code application development, maakt bekend dat het Mendix-platform compatibel is met het RSA Archer Platform. Gebruikers kunnen hun Mendix-apps aan hun eigen en zakelijke behoeftes aanpassen en communiceren met de RSA Archer Suite via publieke API's.

RSA Archer stelt organisaties in staat om via een aanpasbaar en geïntegreerd software-platform risk management te beheren. Met het low-code platform van Mendix kunnen business- en IT-teams in realtime samenwerken via veilige applicaties. Door de ingebouwde automatische testing, proactieve kwaliteitsmonitoring en realtime performance monitoring, is elke Mendix-app getest tijdens het ontwikkelproces. Hierdoor kan elke applicatie na de implementatie direct in gebruik worden genomen.   

“We zijn erg blij dat klanten van RSA Archer nu ook bedrijfskritische applicaties kunnen ontwikkelen via het Mendix-platform”, stelt Derek Roos, oprichter en CEO van Mendix. “RSA Archer en Mendix zijn twee leidende platformen die klanten belangrijke ondersteuning bieden. We zijn ervan overtuigd dat door het implementeren van Mendix-apps op hun mobiele apparaten, risk officers en CISO’s tijd en geld zullen besparen en bovendien meer grip krijgen op hun governance-, risk management en tcompliance-programma’s.”

Door de samenwerking van Mendix met RSA Archer kunnen organisaties:
- de Mendix Cloud gebruiken met de bijbehorende voordelen op het gebied van security en schaalbaarheid, of hun eigen infrastructuur inzetten en applicaties on-premise of in een private cloud laten draaien;
- snel nieuwe enterprise applicaties ontwikkelen voor desktopgebruikers, een mobile user interface toevoegen aan een bestaand systeem of een dedicated tablet applicatie ontwikkelen;
- profiteren van de geïntegreerde functies voor samenwerking op het Mendix-platform;
- integreren met RSA Archer met out-of-the-box API’s.

Company:

Mendix

Partners