12-03-2019

Pegasystems Benelux groeit door in Amsterdam Atrium Zuidas

Deel dit bericht

De Benelux-vestiging van Pegasystems, softwareleverancier van digital transformation toepassingen, is verhuisd naar het moderne, hightech kantoorpand Amsterdam Atrium Toren 1 aan de Zuidas.

De vestiging is al jaren het epicentrum van Pega’s internationale ‘tech hub’ waar alle decisioning en artificial intelligence oplossingen van Pegasystems worden bedacht en ontwikkeld. De AI/Decisioning-ontwikkeltak heeft een enorme vlucht genomen en voor deze groei is ruimte nodig.

Derk-Jan Brand, VP en managing director Benelux & Nordics, Pegasystems is trots op de verhuizing naar een van de twee nieuwe torens van het onlangs gerenoveerde Atrium kantorencomplex. “De Pega-organisatie heeft de afgelopen zes jaar een enorme groei doorgemaakt; het team is op alle fronten uitgebreid. Inmiddels zijn ruim 135 mensen werkzaam in het Benelux-kantoor. Vanuit het Atriumcomplex, midden in het zakencentrum van Nederland, kunnen wij met het Benelux-team onze marktpositie en (groei)ambities nog verder invulling geven. Bovendien biedt het nieuwe onderkomen ons team van ontwikkelaars alle hightech faciliteiten die nodig zijn om het ‘always on marketing brein’ van Pega verder door te ontwikkelen.”

Partners