08-03-2019

Mendix benoemd tot Gartner Peer Insights Customers' Choice

Deel dit bericht

Mendix is benoemd tot Gartner Peer Insights Customers' Choice voor Enterprise High-Productivity Application Platform as a Service (hpaPaaS). Het wist in februari een score van 4.5 te behalen. De Gartner Peer Insights Customers' Choice is gebaseerd op feedback en reviews van eindgebruikers die ervaring hebben met het aanschaffen, implementeren en/ of het gebruik van een product of dienst.

Mendix blijft aan top in de enterprise low-code markt met cloud-native applicatie-ontwikkeling die naadloze samenwerking tussen business professionals en ontwikkelteams faciliteert. Het platform van Mendix zorgt ervoor dat er snel high performance applicaties kunnen worden ontwikkeld die de operationele efficiency verbeteren en omzetgroei versnellen.  

CEO Derek Roos van Mendix is blij dat klanten de moeite hebben genomen om positieve reviews te delen over hun ervaringen met Mendix. “De enthousiaste online review is het bewijs dat hun investering in Mendix en de low-code functies van ons platform hebben bijgedragen aan het succes van de organisatie. Door Mendix als bedrijfskritisch platform te gebruiken hebben zij effectief ingespeeld op de behoefte van hun bedrijf en omzetgroei gerealiseerd. We zien ernaar uit om in 2019 samen het succes voort te blijven zetten.”

De erkenning door klanten volgt op een bijzonder jaar voor Mendix dat voor 628 miljoen euro werd overgenomen door Siemens, dit is tot op heden de grootste overname in de low-code markt. Ook tekende Mendix in 2018 142 nieuwe klanten op en wist het in de Verenigde Staten een recordgroei te realiseren van 150 procent.

Company:

Mendix, Gartner

Partners