18-03-2019

Centric opent deuren Qmagic

Deel dit bericht

Centric heeft haar detacheringsactiviteiten per 1 maart uitgebreid met het nieuwe bedrijf Qmagic. Qmagic richt zich specifiek op startende IT'ers met een afgeronde mbo-opleiding en IT-affiniteit.

Bij Qmagic kunnen starters aan de slag met interessante afgebakende opdrachten op het gebied van servicedesk, werkplekbeheer en fieldservice. Hierbij krijgen zij ruimschoots de kans te ontdekken waar hun talenten en interesses liggen. “Nadat ze ervaring hebben opgedaan en inzicht hebben verkregen in hun kwaliteiten en ambities, is er de mogelijkheid door te stromen naar Centric”, aldus Jan Pieter de Jong, directeur bij Centric Infrastructure Professionals en Qmagic.

Volgens Marjolein van Hoeven, manager Qmagic, biedt de springplankfunctie starters met een mbo-diploma een mooie kans. “Want eenmaal bij Centric kunnen ze via opleidingen en gerichte opdrachten snel uitgroeien tot specialist in hun vakgebied. Zo staat Qmagic echt aan de start van een mooie toekomst van jonge professionals. Bovendien kunnen we ons, door ze dit groeipad aan te bieden, veel meer focussen op zaken als persoonlijkheid, sociale vaardigheden en motivatie in plaats van op cv’s alleen. Want de meest geschikte kandidaat is lang niet altijd degene met de beste papieren.”

Toegankelijk
Qmagic vindt het belangrijk dicht bij de doelgroep te staan en de drempel voor starters laag te houden. Daarom kiest de organisatie voor snelle en flexibele sollicitatiemethoden, bijvoorbeeld via Whatsapp. Daarnaast is Qmagic gevestigd in een dynamische en startupvriendelijke omgeving, is het kantoor gemakkelijk bereikbaar en doet de organisatie veel aan begeleiding. “Die begeleiding is belangrijk, omdat het om mensen gaat die aan het begin van hun carrière staan. We willen starters dan ook een vertrouwde en veilige omgeving bieden, waarin zij zich op persoonlijk en professioneel vlak kunnen ontwikkelen”, zegt Van Hoeven.

Qmagic heeft de ambitie binnen twee jaar een landelijke dekking te hebben met vier kantoren. Bovendien wil de organisatie binnen dat tijdsbestek ten minste tweehonderd professionals als collega hebben.   

Meer informatie: Qmagic

Company:

Centric, Qmagic

Partners