18-03-2019

Mendix-klanten kunnen meedingen naar Impact Award

Deel dit bericht

Mendix, onderdeel van Siemens en aanbieder in low-code nodigt klanten uit om cases in te zenden voor een Impact Award. Deadline voor inzending is 22 maart aanstaande. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens Mendix World dat op 16 en 17 april plaatsvindt.

De awards zijn in het leven geroepen om de successen die klanten behalen met de innovatieve oplossingen die zij hebben gebouwd, te vieren. De toepassingen die zijn ontwikkeld met het Mendix-platform helpen bij het oplossen van zakelijke uitdagingen en geven organisaties een voorsprong op hun concurrentie. Iedere klant van Mendix kan deelnemen door een bijdrage in te dienen voor een of meerdere van de volgende vijf categorieën.
• Customer Experience Award
• Digital Workplace Award
• Innovation Award
• Market Impact Award
• Digital Transformation Award


Mooie kans
“Organisaties wereldwijd gebruiken low-code technologie om niet alleen te innoveren en te experimenteren, maar om bedrijfskritische oplossingen te bieden voor zakelijke uitdagingen die grote impact hebben”, zegt Derek Roos, CEO bij Mendix. “De Impact Awards zijn een mooie kans om hetgeen onze klanten realiseren door het digitale potentieel van hun organisatie te benutten, te bekronen. We kijken uit om meer te horen over hoe zij ‘s werelds leidende low-code platform gebruiken.”

Klanten kunnen in alle categorieën meedingen naar een award. Indienen van een case kan via deze link. De finalisten worden bekendgemaakt op 28 maart aanstaande.  De winnaars worden bekendgemaakt op Mendix World dat op 16 en 17 april plaats vindt in Ahoy Rotterdam. Hier komen zo’n 3.000 IT professionals, COO’s en CEO’s samen om te leren over low-code en ervaringen en best practices uit te wisselen.

Partners