22-03-2019

Qualogy sluit raamcontract met AS Watson voor inhuur IT-professionals

Deel dit bericht

IT-dienstverlener Qualogy uit Rijswijk heeft een raamcontract afgesloten met AS Watson voor de inhuur van Oracle IT-professionals. Naast consultants uit Nederland wordt er een team van dochteronderneming Qualogy Caribbean uit Paramaribo ingezet bij AS Watson in Renswoude. Als Oracle Platinum Partner biedt Qualogy een aanspreekpunt voor Oracle's gehele Redstack.

Qualogy gaat als preferred supplier de externe inhuur leveren van APEX-, Designer-, Forms-, PL/SQL- en JavaScript-professionals. Met de vestiging in Paramaribo heeft Qualogy een uniek offshore-aanbod. Geringe cultuurverschillen tussen beide landen, hoogopgeleide Nederlandstalige consultants en lagere kosten. Suriname kent veel voordelen voor offshore-activiteiten. De consultants werken op locatie in Renswoude en op afstand in Paramaribo.

Wereldwijd verkoopt AS Watson vanuit meer dan 14.500 winkels health & beauty-producten, parfums, cosmetica, voedsel, elektronica en wijn. In Nederland is AS Watson onder meer bekend van de merken Kruidvat, Trekpleister en ICI PARIS XL.

Partners