12-04-2019

The Northernlands Data Startup Summit gericht op Nederlandse en Britse Data Science

Deel dit bericht

Het Open Data Instituut Leeds organiseert gezamenlijk met de Nederlandse Ambassade in Londen op 2 mei aanstaande de The Northernlands Data Startup Summit. Dit event wordt georganiseerd in het kader van het Leeds Digital Festival en is er op gericht om Nederlandse en Britse (vooral uit het noorden van de UK) partners op het gebied van Data bij elkaar te brengen. Thema’s als Data Science, Innovation, Data Ethics, AI komen allemaal ter sprake.

De Nederlandse ambassade ondersteunt dit event in Leeds omdat een belangrijk gedeelte van de Data Science in het VK geconcentreerd is rond het Noorden van het VK. Het biedt een goede gelegenheid om de samenwerking tussen deze regio van het VK en verschillende regio’s in Nederland te versterken.
De Nederlandse ambassade hoopt dat op de Summit een discussie ontstaat over wat er allemaal kan, waar valkuilen liggen en hoe men op deze onderwerpen beter grensoverschrijdend kan samenwerken. Daarnaast wil de Ambassade laten zien wat in Nederland op al deze terreinen wordt gedaan.

Meer informatie:
Open Data Instituut Leeds

The Northernlands Data Startup Summit

Nadere vragen over mogelijkheden voor deelname

Partners