15-04-2019

Mansystems lanceert SMART Digital Factory tijdens Mendix World 2019

Deel dit bericht

Mansystems, partner voor implementatie, training en support voor low-code ontwikkelplatform Mendix, lanceert tijdens Mendix World 2019 in Rotterdam Ahoy de SMART Digital Factory voor organisaties.

Met de SMART Digital Factory van Mansystems kunnen organisaties nog sneller waarde uit hun digitaliseringsproces halen. Het versnelt de time-to-market van applicaties en helpt organisaties hun low-code strategie te bepalen, uit te voeren en te borgen. Zo wordt de belofte van waarde voor organisaties die applicaties ontwikkelen met low-code nog beter ingelost.
Het afgelopen jaar heeft Mansystems onderzocht op welke wijze bedrijven nog beter geholpen kunnen worden met het sneller en gecontroleerd creëren van businesswaarde door het bouwen van applicaties met Mendix.

Borging van kennis
“Als we kijken naar de doelen en aspiraties van onze klanten zien we een aantal tegenstrijdigheden. Om de concurrentie voor te blijven, kiezen bedrijven voor de ontwikkelsnelheid van het Mendix-platform”, zegt Arnold Zwart, CEO van Mansystems. “Maar op het moment dat bedrijven Mendix strategisch gaan inzetten, gaan meer factoren een rol spelen. Het aantal releases neemt toe, applicaties worden complexer en organisaties stellen hogere eisen aan kwaliteit, controle en security. Daarnaast is de borging van kennis over low-code in de organisatie een steeds belangrijkere factor om de ontwikkeling van applicaties te kunnen versnellen.”

Hierdoor is het risico aanwezig dat organisaties wederom verzanden in een traditionele IT-aanpak met voortdurend testen, monitoren en het inrichten van securityprocessen, waardoor het concurrentievoordeel en de snelheid van werken onder druk komen te staan. Met de introductie van SMART Digital Factory lost Mansystems deze problemen op.

Continuïteit
De SMART Digital Factory omvat een aantal onderdelen: het beschrijven van het proces van digitale executie, de benodigde rollen en verantwoordelijkheden voor business & IT alignment, de te volgen processen, de noodzakelijke automatisering en tools die daarbij horen, de best practices en de juiste manier van opleiden. Alle onderdelen zijn specifiek gecreëerd voor het Mendix-platform waardoor je de robuustheid van het IT-proces borgt, maar niet de snelheid van low-code development verliest.

Bij organisaties die een eigen Mendix Competence Center starten, rolt Mansystems ook de SMART Digital Factory uit. Binnen de organisatie ontstaat zo meer kennis en kunde en zo waarborgen ze de continuïteit van het uitrollen hun digitale executie.

Partners