26-04-2019

OutSystems en Quatronic sluiten partnerschap

Deel dit bericht

OutSystems heeft een partnership getekend met Quatronic. Met veel low-code ervaring op zak heeft Quatronic voor het OutSystems-platform gekozen om klanten te helpen hun digitale transformatie te versnellen.

Het OutSystems-platform is gebruikt als framework waarmee Quatronic haar eerste schaalbare project voor SMART Asset Integrity Solutions voltooide. SMART AIS is gespecialiseerd in asset-integriteit, 3D-laser scanning en inspectiediensten. De innovatie- en digitalisatiestrategie van SMART AIS is uitgevoerd door een web-based asset management en offline tablet inspectie-oplossing te ontwikkelen. Deze oplossing resulteert in 60 procent winst in procesefficiëntie en zorgt er voor dat SMART AIS een nog hogere kwaliteit van inspectie en ondersteuning voor haar klanten realiseert.

Rob van den Broek, mede-oprichter van Quatronic, gelooft dat organisaties die niet transformeren het onderspit delven in de steeds meer softwaregedreven wereld. “Wij geloven dat low-code een significante rol speelt in het realiseren van digitale transformatie. Het OutSystems-platform is het beste low-code-platform in de markt. Dit zie je ook terug in hoe analisten, zoals Gartner, het platform beoordelen in vergelijking met andere platformen.”

Partners