02-05-2019

Salves Business Productivity gaat verder als Adoptify

Deel dit bericht

Salves Business Productivity gaat vanaf 1 mei 2019 verder onder de naam Adoptify. De nieuwe naam sluit beter aan op de dienstverlening van het consultancybureau, dat zich richt op het ondersteunen van grote organisaties bij de adoptie van technologie. Adoptify blijft verbonden aan de Salves Groep, waaronder ook Salves Test Services valt.

Met een team van ruim 40 ervaren consultants en partners, slimme tools en een datagedreven aanpak wil Adoptify ervoor zorgen dat medewerkers meer halen uit ICT. Daarbij ligt de focus vooral op de moderne werkomgeving en Microsoft Office 365. Bij digitale transformatie wordt de menselijke factor vaak vergeten. Er wordt vanuit gegaan dat de technologie inmiddels zo makkelijk is, dat medewerkers zelf hun weg wel vinden. In de praktijk blijkt dit echter niet zo te zijn, met als gevolg dat bij de meeste organisaties slechts een klein deel van de mogelijkheden van moderne ICT-toepassingen daadwerkelijk wordt benut.

Duidelijker focus op testservices
Met de rebranding van Salves Business Productivity naar Adoptify krijgt Salves een duidelijker focus op het bieden van ICT-testservices, met ruim 100 consultants in vier vestigingen. De dienstverlening is gericht op het maximaliseren van waarde van ICT, door kwaliteitsverbetering, optimalisaties en verkorten van de time-to-market. Dit wordt gerealiseerd door verbetering van processen, de ondersteuning van agile teams en de inzet van testautomatisering en tooling.

Tags:

ICT, Testen

Company:

Salves, Adoptify

Partners