26-06-2019

Thinkwise geeft startschot voor groeistrategie met nieuw hoofdkantoor

Deel dit bericht

Thinkwise heeft op 14 juni de deuren van haar nieuwe hoofdkantoor in Apeldoorn geopend. De opening was tevens de start van een nieuwe fase in de geschiedenis van het low-code softwarebedrijf, waarbij de focus verschuift naar partners en internationale groei.
 
Gedurende haar 17-jarige bestaan was Thinkwise gevestigd in Het Nieuwe Kantoor (HNK) te Apeldoorn. In die periode heeft de low-code softwaremarkt een enorme vlucht genomen, en Thinkwise heeft daarin een positie veroverd. Om de toenemende vraag naar low-code software op te vangen, is er een nieuwe strategische koers nodig. Bovendien was het kantoorpand te klein om het groeiende personeelsbestand te kunnen huisvesten.

Internationale ambities
Thinkwise wil de komende jaren uitgroeien naar een internationaal opererende low-code platformleverancier. Het bedrijf investeert in het uitbreiden van het personeelsbestand, het ondersteunen van partners met een online Learn & Support-platform, een online community, en de opening van kantoren in Duitsland en de Verenigde Staten.
 
Robert van der Linden, CEO van Thinkwise, licht toe: “De opening van ons nieuwe kantoor sluit aan op onze evolutie als organisatie. We verwachten ons personeelsbestand van circa 150 medewerkers de komende jaren te verdubbelen. Daarmee kunnen we onze partners beter ondersteunen en de ontwikkeling van het Thinkwise Platform versnellen.”

Company:

Thinkwise

Partners