08-07-2019

Progress benoemt Loren Jarrett tot General Manager Developer Tooling

Deel dit bericht

Progress heeft aangekondigd dat Loren Jarrett is benoemd tot General Manager, Developer Tooling bij Progress. Jarrett was voorheen Chief Marketing Officer bij het bedrijf. In haar nieuwe rol zal Jarrett blijven rapporteren aan CEO Yogesh Gupta.

Volgnes CEO Yogesh Gupta neemt Loren twee decennia van sterke go-to-market en productervaring in de bedrijfssoftware-industrie mee naar haar nieuwe rol. ”Ze heeft een enorme staat van dienst op het gebied van succes bereiken voor softwarebedrijven en speciaal voor ontwikkelaarsgerichte producten. We zijn zeer verheugd dat Loren de leiding heeft genomen over dit bedrijfsonderdeel en weet dat ze het bedrijf en haar producten naar een nieuw niveau van innovatie en succes zal leiden, zowel voor Progress als voor onze klanten. "

Jarrett vervangt Faris Sweis als General Manager, Developer Tooling. Sweis heeft besloten om Progress te verlaten om andere interesses na te streven. "We danken Faris voor zijn lange en succesvolle termijn bij Progress en Telerik en we wensen hem het beste bij zijn toekomstige inspanningen," voegde Gupta eraan toe.

Jarrett leidt al meer dan twee jaar de marketingafdeling van Progress. In haar hoedanigheid als CMO heeft ze een goed presterende marketingorganisatie opgebouwd, een gecoördineerde strategie en go-to-market over diverse productlijnen aangestuurd, enorme vooruitgang geboekt in de vraaggeneratie-inspanningen van het bedrijf, opmerkelijk succes geboekt bij brancheanalisten en een krachtige digitale aanwezigheid voor Progress. Jarrett is momenteel ook werkzaam als executive sponsor en leider voor de programma's Inclusion and Diversity and Corporate Social Responsibility van het bedrijf.

Aansturen van alle facetten
In haar nieuwe rol als General Manager, Developer Tooling, zal Jarrett verantwoordelijk zijn voor het aansturen van alle facetten van het bedrijfsonderdeel - van algemeen succes tot de voortdurende levering van best-of-breed tools voor ontwikkelaars. Haar verantwoordelijkheden zijn onder meer: ‚Äč‚Äčleiding geven aan verkoop, genereren van vraag, engineering, productmanagement, productmarketing, klantsucces, ondersteuning en ontwikkelaarsrelaties voor de productlijnen Telerik, Kendo UI, DevCraft, Test Studio en het onlangs aangekondigde Unite UX-product.

Voorafgaand aan Progress was Jarrett Chief Marketing Officer bij Acquia en daarvoor Chief Marketing Officer bij Kaseya. Eerder had zij functies als Vice President Product Management en Strategie bij Oracle, Senior Vice President en hoofd Marketing en Product Management bij FatWire Software (overgenomen door Oracle), en Vice President Product Management voor Corporate Card en Loyaliteitsproducten bij American Express. Jarrett heeft een MBA van Harvard Business School en een BA van Yale University, magna cum laude. Ze is ook werkzaam in de raad van bestuur voor Boston Scores, het grootste naschoolse programma van Boston met voetbal- en verrijkingsprogramma's voor kansarme jongeren.

Partners