18-07-2019

Eficode sluit partnership met XebiaLabs

Deel dit bericht

De Finse DevOps-specialist Eficode heeft een strategisch partnership met XebiaLabs gesloten, aanbieder op het gebied van Enterprise DevOps en Continuous Delivery software.

Met deze samenwerking bundelen de organisaties expertises om klanten betere resultaten te bieden op het gebied van software development.

VP Niko Herold van Eficode kijkt uit naar de samenwerking met XebiaLabs, “om de beste oplossingen voor release orchestration en deployment automation aan onze klanten te kunnen bieden, naast het bestaande aanbod aan support, onderhoud en hosting. XebiaLabs’ tools zoals XL Release voor release orchestration en XL Deploy voor deployment automation zijn geweldige toevoegingen aan ons Eficode ROOT DevOps platform.”
De tools van XebiaLabs voor deployment en release automation zijn nu onderdeel van het ROOT DevOps platform van Eficode, waar alle bestaande tools van klanten naadloos met elkaar kunnen worden geïntegreerd. Eficode ROOT is een software productielijn, geleverd als Software as a Service.

Partners