18-07-2019

NativeScript 6.0 bevordert ontwikkelervaring, schaalbaarheid, prestaties en stabiliteit

Deel dit bericht

Progress kondigt de nieuwste uitbreidingen aan van NativeScript, het open source framework voor het bouwen van native mobiele apps met Angular, Vue.js, TypeScript en JavaScript. Door het ondersteunen van Angular 8 en Vue.js, stelt NativeScript ontwikkelaars in staat om tot wel 70 procent van de applicatiecode te hergebruiken voor webapplicaties tijdens het ontwikkelproces van mobiele apps.

Met een focus op de ontwikkelervaring, schaalbaarheid, prestaties en stabiliteit, biedt het NativeScript 6.0 framework nu diverse nieuwe mogelijkheden zoals ondersteuning van de meest recente frameworks, nieuwe thema’s en verbeterde ontwikkelsnelheid.

“De recente release van NativeScript biedt onze zakelijke klanten enkele waanzinnige nieuwe functionaliteiten”, stelt Dmitri Tcherevik, CTO, Progress. “Ontwikkelaars zijn nu in staat om updates sneller beschikbaar te stellen, nog kleinere app binaries te creëren en cross-platform apps van de hoogste kwaliteit nog sneller uit te rollen. Hiermee kunnen zij de beste gebruikerservaring leveren die voldoet aan de verwachtingen van de veeleisende eindgebruikers.”

Meer informatie over NativeScript 6.0

Partners