05-08-2019

Progress benoemd tot Challenger in Gartner MQ for Web Content Management

Deel dit bericht

Progress heeft aangekondigd dat het door Gartner is geplaatst in het Challengers-kwadrant van het Gartner Magic Quadrant 2019 for Web Content Management op basis van haar ability to execute en completeness of vision. Dit is de zesde opeenvolgende keer dat Progress in dit rapport is verschenen.

Als tweevoudige keuze van Gartner Peer Insights Customers’ Choice in zowel oktober 2018 voor Web Content Management als in april 2019 voor Web Content Management Software, wordt Progress Sitefinity beschouwd als een van de meest gebruiksvriendelijke contentmanagementsystemen op de markt. Sitefinity is ontworpen om een ​​naadloze omnichannel-ervaring te bieden die internet, mobiel, chat en meer inzet - zelfs in omgevingen met meerdere sites en meertalige omgevingen. Door een alomvattende weergave te bieden voor al deze contactpunten, maakt Sitefinity het gemakkelijk om customer journeys te volgen en communicatie af te stemmen op de behoeften van de klant.

Toewijding
Met de recente release van Sitefinity 12 heeft Progress Sitefinity naar de cloud gebracht en biedt het nieuwe niveaus van productiviteit, efficiëntie en snellere time-to-market. Het ondersteunt de schaal van organisaties, elimineert de behoefte aan infrastructuurbeheer en integreert Microsoft Azure services zodat organisaties zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

"Progress heeft in een jarenlange toewijding aangetoond een ​​van de beste oplossingen te bieden voor het snel bouwen en inzetten van een scala aan omnichannel-ervaringen en wij zijn van mening dat het nieuwste rapport van Gartner deze toewijding bevestigt," zegt John Ainsworth, SVP Core Products bij Progress. “De klant vraagt ​​om een ​​persoonlijke ervaringen met rijke, relevante inhoud die direct wordt geleverd via de digitale kanalen die ze kiezen. Op locatie of in de cloud maakt Sitefinity het voor marketeers en ontwikkelaars uiterst eenvoudig om nieuwe webinitiatieven snel op de markt te brengen - wat leidt tot een betere klantbetrokkenheid met minder tijd en kosten.”

Een exemplaar van het Gartner Magic Quadrant for Web Content Management rapport is hier beschikbaar.

Partners