13-08-2019

Tricentis breidt Selenium- en Appium-testautomatisering uit in de cloud

Deel dit bericht

Tricentis heeft aangekondigd dat het TestProject heeft gekocht, een eerste in zijn soort community-gestuurd testautomatiseringsplatform dat is ontworpen voor Agile-teams. Als onderdeel van haar toewijding aan TestProject, zal Tricentis investeren in onderzoek en ontwikkeling om het product verder te ontwikkelen, de community uit te breiden en testers te helpen best practices voor web-, Android- en iOS-testautomatisering onder de knie te krijgen.

TestProject is gebouwd op de open source testautomatiseringstools Selenium en Appium. Het ondersteunt alle belangrijke besturingssystemen en stelt elk softwareteam in staat om web-, Android- en iOS-apps te testen met een low-code/no-code benadering. Met de communitygedreven aanpak worden automation building blocks gedeeld met de hele community, waardoor de tijd wordt verkort die nodig is om robuuste testautomatisering te bouwen. Op AI gebaseerde matching analyseert automatisch de te testen applicatie en beveelt add-ons aan die de tests zullen verbeteren.

TestProject is 's werelds eerste cloudgebaseerde community-testplatform. TestProject maakt het voor testers gemakkelijker om hun werk snel te doen en samen te werken met behulp van populaire open source frameworks (bijv. Selenium en Appium) om de kwaliteit met snelheid te waarborgen. Door een samenwerkingsgemeenschap te stimuleren voor zowel individuen als teams, geeft TestProject vorm aan de toekomst van het testen van software. TestProject is opgericht in 2015 en heeft haar hoofdkantoor in Petah-Tikva, Israël.

Democratiseren van testautomatisering
"Tricentis heeft de tester altijd op de voorgrond geplaatst," zegt Sandeep Johri, CEO van Tricentis. “Door onze krachten te bundelen met TestProject, versterken we onze inzet voor het democratiseren van testautomatisering en bieden we een open platform voor innovatie. In samenwerking met ondernemingen zijn we getuige geweest van een duidelijke noodzaak om open source testing frameworks in de hele onderneming te schalen. TestProject biedt met haar cloudgebaseerde en community-driven technologie een schaalbare en collaboratieve oplossing."

TestProject behoudt het gratis, op de gemeenschap gebaseerde aanbod en werkt onafhankelijk met een open platform voor alle testers in alle bedrijfstakken. Testers kunnen de programmeertalen, tools en besturingssystemen van hun keuze blijven gebruiken voor hun projecten. Bovendien kunnen TestProject-gebruikers hun testautomatisering verbeteren met extra Tricentis-mogelijkheden voor Agile-testbeheer, load testing en end-to-end-tests. Tricentis zal naar eigen zeggen haar samenwerkingsverbanden met cloudproviders zoals Microsoft en AWS gebruiken om de huidige voorsprong in cloudtesten uit te breiden.

De huidige CEO van TestProject, Mark Kardashov, wordt Managing Director van TestProject en het TestProject-team zal de innovatie van TestProject binnen Tricentis blijven stimuleren.

Partners