04-09-2019

Centric staat op het tiende NIRPA Congres

Deel dit bericht

Op dinsdag 10 september staan Centric en XCENT op het NIRPA Congres in de Jaarbeurs Utrecht. Dit kennis-event voor de payroll professional beleeft dit jaar haar tiende editie, met als thema 'Leven lang leren'.

Hoe benutten we ons brein om een leven lang te blijven leren? Wat houdt dit in voor medewerkers? Wat betekent de WAB (Wet arbeidsmarkt in balans) voor de payroll professional? En hoe zit het met loonheffingen?

Wie níets wil missen van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en graag ervaringen uitwisselt met vakgenoten, komt natuurlijk langs! Tijdens de plenaire zitting en de break out-sessies krijgen de bezoekers antwoord op vragen, “wat betekenen ontwikkelingen als een leven lang leren voor ons vakgebied?” en “hoe gaan we het beste om met de veranderingen die dat met zich meebrengt?

Een “leven lang leren” is een belangrijke trend met het oog op de toekomst. Het stoomt medewerkers klaar voor de nieuwe uitdagingen die zij op hun pad tegenkomen. Op de informatiemarkt vertellen we bezoekers meer over hoe onze dienstverlening de payroll professional bij dit alles ondersteunt. Op het NIRPA Congres is centric te vinden op stand 5.

Tags:

ICT

Company:

Centric

Partners