04-09-2019

Mendix benoemt Rob Van Lubek tot Senior Vice President EMEA

Deel dit bericht

Mendix, onderdeel van Siemens en aanbieder in low-code en no-code applicatie-ontwikkeling, kondigt aan dat Rob van Lubek is aangesteld als Senior Vice President EMEA. Rob van Lubek rapporteert hierbij aan Eric Erston, de Chief Revenue Officer van Mendix.

In deze nieuw gecreëerde rol wordt Van Lubek verantwoordelijk voor de go-to-market functies binnen EMEA, de regionale marketing en voor het initiëren van strategieën om de sterke groei in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en de DACH-regio voort te zetten.

Van Lubek brengt twintig jaar ervaring in de IT-branche met zich mee en is gespecialiseerd in informatie en data. Hij voerde eerder al succesvol groeistrategieën uit in EMEA waaronder in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, Noord- en Oost-Europa, Zwitserland en Oostenrijk. Voordat Van Lubek in dienst trad bij Mendix was hij Area Vice President Northwest Europe bij Commvault. Ook heeft hij vele jaren sales-teams geleid bij EMC.

Verdere groei
Mendix CEO Derek Roos zegt over de aanstelling: “Rob is een zeer bekwame leider met veel ervaring in Europa. Hij begrijpt de specifieke bijzonderheden van de verschillende markten en is daarmee de aangewezen persoon om ons team in EMEA naar verdere groei te leiden. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij een fantastische aanvulling is voor Mendix en voor ons senior leadership team.”

Volgens Rob van Lubek revolutioneert Mendix software-ontwikkeling en voegt nieuwe mogelijkheden toe voor creatie, beheer en schaalbaarheid. “Onze leidende technologie gecombineerd met het wereldwijde bereik en de stabiliteit die de acquisitie door Siemens met zich heeft meegebracht, maakt ons een ideale partner voor iedere organisatie. Ik vind het geweldig om te zien hoe onze klanten Mendix gebruiken om de apps te creëren die ze nodig hebben. Ik zie ernaar uit om de expansie in Europa te leiden en aan een sterke organisatie te bouwen voor alle medewerkers. Dit is het moment om hiermee aan de slag te gaan!”

Company:

Mendix

Partners