10-09-2019

Workiva en BlackLine transformeren financiële rapportageprocessen

Deel dit bericht

Workiva, aanbieder van compliance cloudoplossingen, en BlackLine, aanbieder op het gebied van software voor accountingautomatisering, hebben een platformintegratie aangekondigd. De samenwerking moet klanten helpen bij het stroomlijnen van financiële rapportageprocessen.

Dankzij de integratie kunnen gebruikers data naadloos verbinden en overzetten van en naar de twee verschillende platforms. Hierdoor besparen ze tijd en verkleinen ze diverse risico’s, omdat data accurater en transparanter wordt in het gehele record-to-report proces.

“Een groot deel van onze klanten maakt gebruik van BlackLine voor balansafstemmingen en andere processen die nodig zijn om het financiële afsluitproces succesvol af te ronden. Vervolgens gebruiken ze Workiva voor rapportages en compliance,” zegt Mike Rost, vice president partners & alliances bij Workiva. “Dankzij deze nieuwe integratie profiteren onze gezamenlijke klanten van verbeterde transparantie en wordt het vertrouwen in de data die zij rapporteren vergroot.”

Partners